ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Χορού Βόλου

συνεχίζονται-οι-εγγραφές-στη-δημοτικ-359115

Συνεχίζονται οι εγγραφές στη Δημοτική Σχολή Χορού της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Για ακόμη μία χρόνια θα λειτουργήσουν τμήματα, τα οποία καλύπτουν όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας, ειδικά σχεδιασμένα ώστε να έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής όλοι οι ενδιαφερόμενοι στη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έκφραση. Απευθύνονται τόσο σε αρχάριους, όσο και σε προχωρημένους μαθητές, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και την προηγούμενη εμπειρία τους.

Η Δημοτική Σχολή Χορού, με την ποιοτική και συγκροτημένη διδασκαλία των άρτια καταρτισμένων και διπλωματούχων καθηγητριών της, έχει κατορθώσει να γίνει πρέσβειρα της τέχνης της Τερψιχόρης στην πόλη. Η ορχηστική τέχνη στη Δημοτική Σχολή Χορού καλλιεργείται και διδάσκεται σωστά, μεθοδευμένα και συμβαδίζει με τις σύγχρονες τάσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό προσπαθώντας να ανεβάζει τον πήχη κάθε χρόνο όλο και πιο ψηλά. Είναι αναγνωρισμένη από το ΥΠΠΟA και καλύπτει όλες τις βαθμίδες της ερασιτεχνικής εκπαίδευσης, τη μόνη υπάρχουσα βαθμίδα πριν τις σπουδές σε Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού, σε εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:

-Χορευτική προπαιδεία, μουσικοκινητική αγωγή για παιδιά 3 – 5 χρόνων.

-Κλασικός χορός (σύστημα Vaganova) για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

-Σύγχρονος χορός (limon based) για εφήβους και ενήλικες. Φυτώρια, τμήματα επαγγελματικής κατεύθυνσης. Barre a terre.

-Creative modern dance για παιδιά Δημοτικού, που θα γνωρίσουν και θα διδαχτούν σύγχρονες μορφές σωματικής έκφρασης και χορού.

-Latin και ευρωπαϊκών χορών για παιδιά, εφήβους και ενήλικες.

Τη φετινή χρονιά δρομολογείται η λειτουργία κύκλων σεμιναρίων για σωματικές τεχνικές και ιδιαίτερες τεχνικές χορού και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.

Πληροφορίες, εγγραφές καθημερινά 11.00 – 13.00 και 18.00 – 20.00 στη γραμματεία της Σχολής, Κουταρέλια με Ρ. Φεραίου Π. Ηλεκτρική, τηλέφωνο 2421054244.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου