ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διοργανώνεται ο 9ος διαγωνισμός ποίησης

διοργανώνεται-ο-9ος-διαγωνισμός-ποίησ-356963

Στο Βόλο από το «Ωδείο Φουντούλη»

Ο 9ο διαγωνισμός ποίησης θα διοργανωθεί και φέτος στο Βόλο από το «Ωδείο Φουντούλη». Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν αρχίσει ήδη να υποβάλλονται και θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Μαΐου 2014.

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος ενδιαφερόμενοι κάθε εθνικότητας, ενήλικες, μαθητές, ακόμη και παιδιά.

Ο διαγωνισμός καλύπτει όλες τις κατηγορίες ποίησης και στιχουργικής και δίνει την ευκαιρία στους δημιουργούς να προβάλλουν τη δουλειά τους και να διακριθούν.

Μάλιστα το ποίημα που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία, θα μελοποιηθεί από το συνθέτη Γιώργο Φουντούλη, θα ηχογραφηθεί και θα προβάλλεται μόνιμα με video clip στο You Tube και ζωντανά σε συναυλίες.

O ποιητής ή στιχουργός που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία, θα έχει τη δυνατότητα έκδοσης ποιητικής συλλογής (12 ως 30 ποιημάτων). Τα έξοδα της έκδοσης θα καλυφθούν από τους φορείς διοργάνωσης του Διαγωνισμού. Τα πνευματικά δικαιώματα της ποιητικής συλλογής θα παραμείνουν στο βραβευμένο ποιητή.

Οι ενήλικες ποιητές και στιχουργοί που θα βραβευθούν με 1ο ή 2ο ή 3ο Βραβείο, θα έχουν τη δυνατότητα να συμπεριλάβουν (προαιρετικά) ένα ποίημά τους σε ειδική έκδοση με τίτλο «Ανθολόγιο Σύγχρονης Ελληνικής Ποίησης και Στιχουργικής 2014».(Τα πνευματικά δικαιώματα των ποιημάτων θα παραμένουν στους ποιητές.

Το Ανθολόγιο θα προωθηθεί σε ταλαντούχους συνθέτες, με στόχο τα βραβευμένα ποιήματα να είναι προτεινόμενα και άμεσα διαθέσιμα για μελοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο: 6909127982, καθημερινά 6.30 – 8.30 μμ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου