ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου»

διεθνές-φεστιβάλ-πηλίου-354747

Την ερχόμενη Τρίτη με τη συνεργασία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς

Συμπληρώνοντας φέτος το «Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου» 15 χρόνια επιτυχημένης πολιτιστικής πορείας στο Ανατολικό Πηλίου, συνεχίζει φέτος για δεύτερη χρονιά τη συνεργασία του με το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ζαγοράς «Ρήγας Φεραίος».

Η έναρξη του «Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου» θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη 20 Μαΐου στις 11:00 το πρωί με μια εκδήλωση με τίτλο «Με τα παιδιά και για τα παιδιά της Ζαγοράς», η οποία χωρίζεται σε 3 ενότητες.

Συγκεκριμένα οι ενότητες είναι οι εξής: Α. «Ο Διόνυσος και ο Αρχαίο Θέατρο». Προ-φεστιβαλική εκδήλωση λόγου, κίνησης και μουσικής, με τη συμμετοχή των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ζαγοράς και της Ζωής Σαμσαρέλου στο πιάνο.

Β. Συναυλία με τον Δημήτρη Καραγιαννακίδη, βιολοντσέλο και τη Ζωή Σαμσαρέλου στο πιάνο και Γ. Προβολή ενός φιλμ διάρκειας 15 λεπτών με τον τίτλο : «15 χρόνια Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου»

«Το Διεθνές Φεστιβάλ Πηλίου «Γιάννης Κωνσταντινίδης» φέτος κλείνει 15 χρόνια επιτυχούς πολιτιστικής παρουσίας στο Ανατολικό Πήλιο, επεκτείνεται, και εξελίσσεται, με μοναδικό όπλο την αγάπη και την πίστη μας σ’ αυτό που κάνουμε.

Το πρόγραμμά μας για το 2014 είναι επετειακό και ιδιαίτερα πλούσιο. Φέτος οι διοργανωτές θα ασχοληθούν με το θέμα της αρχαίας τραγωδίας, ένα θέμα που αποτέλεσε αντικείμενο διδασκαλίας για τους μαθητές του σχολείου σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ στο http://www.pelionfestival.gr/ και στο τηλέφωνο 6948881909.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου