ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πανευρωπαϊκή συνάντηση σχολών αργυροχρυσοχοΐας

πανευρωπαϊκή-συνάντηση-σχολών-αργυρ-352629

Κορυφαία ονόματα της αργυροχρυσοχοΐας από όλη την Ευρώπη, θα συμμετάσχουν στη μεγάλη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην περιοχή μας, με πρωτοβουλία του Δημοτικού ΙΕΚ Βόλου, στο διάστημα μεταξύ 15 και 18 Μαΐου.

Το Δημοτικό ΙΕΚ Βόλου, ως μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Σχολών Αργυροχρυσοχοΐας (PLE), έχει αναλάβει τη διοργάνωση της παραπάνω συνάντησης, με τη συνδρομή φορέων της περιοχής μας και την αρωγή του Δήμου Βόλου, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ), του Συλλόγου Αργυροχρυσοχόων και Ωρολογοποιών Ν. Μαγνησίας και τοπικών επιχειρήσεων.

Στην πανευρωπαϊκή συνάντηση του Βόλου αναμένεται να συμμετάσχουν δεκάδες καθηγητές και σπουδαστές από δεκαοκτώ σχολές Αργυροχρυσοχοΐας και σημαντικές προσωπικότητες από όλη την Ευρώπη. Η παραπάνω διοργάνωση περιλαμβάνει συνέδριο, έκθεση και διαγωνισμό κοσμήματος που θα «φιλοξενηθεί» στον Τσαλαπάτα, διαλέξεις κορυφαίων προσωπικοτήτων του χώρου με διεθνή ακτινοβολία, αλλά και συνάντηση εργασίας, που θα πραγματοποιηθεί, αντίστοιχα, σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου