ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Ο Μπακαλόγατος» απόψε επί σκηνής για καλό σκοπό

ο-μπακαλόγατος-απόψε-επί-σκηνής-για-313761

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου και πρόεδρος στο «Σπίτι του Ηθοποιού» Άννα Φόνσου αποδέχθηκε την πρόταση της Θεατρικής Παρέας Συκής, του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής «Γεώργιος Ρηματισίδης» και σήμερα θα τιμήσει με την παρουσία της την παράσταση του «Μπακαλόγατου», που ανεβαίνει στις 9:15 το βράδυ, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου.

H παράσταση ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου, ενώ τα έσοδα της παράστασης, στην οποία είναι χορηγός ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, θα διατεθούν στο «Σπίτι του Ηθοποιού».

Το «Σπίτι του Ηθοποιού» είναι ένα κοινωφελές, φιλανθρωπικό και πολιτιστικό ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, το οποίο ξεκίνησε ως σωματείο το 1997 με πρωτοβουλία της ηθοποιού Άννας Φόνσου και έγινε ίδρυμα το 2002. Διαθέτει εξαώροφο κτίριο και φιλοξενεί αφιλοκερδώς ηθοποιούς που έχουν οικονομικές δυσκολίες, παρέχοντας στέγη, σίτιση, ψυχαγωγία, άθληση, αλλά ανεβάζουμε και θεατρικές παραστάσεις.

Σημειώνεται πως η θεατρική παράσταση «Μπακαλόγατος» ήταν η μεγάλη επιτυχία του φετινού καλοκαιριού από τη θεατρική παρέα Συκής του Πολιτιστικού Συλλόγου Συκής «Γεώργιος Ρηματισίδης» καθώς περιόδευσε σε όλο το Πήλιο αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί: Γαρύφαλλος Κωστούλιας (Ζήκος), Θανάσης Γερογιάννης, Δημήτρης Κοσμάς, Σοφία Χαλίδου, Δημήτρης Χριστογιάννης, Γαρυφαλλιά Α. Ακρίβου, Βαλάντης Τσιαμαντάνης, Γαρυφαλλιά Γ. Ακρίβου, Μιχάλης Φυγετάκης, Μαρία Κουκουμβρή, Αποστόλης Χατζηγεωργίου.

INFO: Η τιμή εισόδου ορίστηκε συμβολικά στα 7 ευρώ, ενώ η είσοδος για τα παιδιά του δημοτικού θα είναι δωρεάν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου