ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αξιόλογη μουσική σύμπραξη

αξιόλογη-μουσική-σύμπραξη-309262

Με τον Μπάμπη Τσέρτο, τον Ανδρέα Κατσιγιάννη και την «Εστουδιαντίνα»

Τον «Επιτάφιο» του Μίκη Θεοδωράκη και «Τραγούδια της άνοιξης» θα ερμηνεύσουν ο Μπάμπης Τσέρτος και η «Εστουδιαντίνα» Ν. Ιωνίας υπό τη διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 16 Απριλίου το βράδυ, στο Lab Art (πρώην Vox) που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Kλείνοντας τον κύκλο των κοινών παραστάσεών τους, ο Μπάμπης Τσέρτος και η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, μαζί με τον Ανδρέα Κατσιγιάννη εμφανίζονται απόψε στο Βόλο, με έντονο το κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Στο πρώτο μέρος θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε τους δεξιοτέχνες σε όλο τον Επιτάφιο του Μίκη Θεοδωράκη καθώς και κάποια επιλεγμένα τραγούδια του.

Το δεύτερο μέρος αποτελεί αποχαιρετισμό με «Τραγούδια της Ανοιξης» καθώς και κάποια από τα μελοποιημένα τραγούδια του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Επιμέλεια-καλλιτεχνική διεύθυνση Ανδρέας Κατσιγιάννης, Μπάμπης Τσέρτος τραγούδι, Απόστολος Μόσιος, τραγούδι-κιθάρα, Ελεάνα Βαρελά, τραγούδι, Ανδρέας Κατσιγιάννης, σαντούρι – τραγούδι, Δήμος Βουγιούκας, ακορντεόν, Κώστας Γεδίκης, μπουζούκι, Γιάννης Τσέρτος, πιάνο, Φίλιππος Ρέτσιος, κοντραμπάσο.

Ωρα προσέλευσης 9μμ. Η τιμή εισόδου είναι 8 ευρώ. Πληροφορίες κρατήσεις στο τηλέφωνο 2421 40 3454 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιτότητας – για καθισμένους απαιτείται κράτηση). Ο χώρος του Lab Art βρίσκεται στο Μουσείο Τσαλαπάτα στα Παλιά, στο χώρο του παλιού Μέθεξις – Vox music stage.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου