ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκινημένος ο Αντονι Χόπκινς άκουσε το δικό του βαλς

συγκινημένος-ο-αντονι-χόπκινς-άκουσε-296171

Φανερά συγκινημένος ο σερ Αντονι Χόπκινς απόλαυσε για πρώτη φορά την εκτέλεση ενός υπέροχου βάλς που φέρει την υπογραφή του. Ο βραβευμένος με Οσκαρ ηθοποιός του Χόλιγουντ είχε επί 50 χρόνια κρατήσει μυστικό το πάθος του για τη μουσική. Επί 50 χρόνια κρατούσε φυλαγμένες στο συρτάρι του τις παρτιτούρες αυτού του βαλς, φοβούμενος ότι θα ήταν μια σκέτη αποτυχία.

Μέχρι που άκουσε την ορχήστρα Γιόχαν Στράους του γνωστού Ολλανδού μαέστρου και βιολιστή, Αντρέ Ριού και αποφάσισε να του αναθέσει την λεπτή αυτή αποστολή να ερμηνεύσει το κομμάτι του.

Η συναυλία δόθηκε τις προάλες ενώπιον του Αντονι Χόπκινς ο οποίος άκουσε εκστασιασμένος τη μουσική του να βγαίνει από τα όργανα μιας ορχήστρας κλασσικής μουσικής.

Λίγοι γνώριζαν μέχρι στιγμής ότι ο Βρετανός ηθοποιός και μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της έβδομης τέχνης της εποχής μας, είχε σαν πρώτη του μεγάλη αγάπη τη μουσική. Αν και ακολούθησε τελικά την τέχνη της υποκριτικής, το πάθος του για την κλασσική μουσική έμεινε άσβεστο μέσα στην καρδιά του.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου