ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βολιώτισσα στο Μέγαρο

βολιώτισσα-στο-μέγαρο-264310

Ρεσιτάλ κρουστών θα πραγματοποιήσει η νεαρή Βολιώτισσα Εύη Φιλίππου, στις 3 Απριλίου, 20.30, στην αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Ολο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι, με ιδιαίτερη κλίση στη μουσική, αποφασίζουν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους σε μεγάλες Ευρωπαϊκές Μουσικές Ακαδημίες με την ελπίδα να διεκδικήσουν μια θέση στο, ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, διεθνές μουσικό πεδίο.

Το Μέγαρο Μουσικής καλωσορίζει τους νέους μουσικούς και προτείνει στο κοινό να απολαύσουν το ταλέντο των μελλοντικών πρωταγωνιστών της μουσικής σκηνής.

Η Εύη Φιλίππου, η οποία είναι βραβευμένη σολίστ στα κρουστά, θα παρουσιάσει όλη τη γκάμα του ταλέντου της στο φιλόμουσο κοινό. Η νεαρή Βολιώτισσα ξεχώρισε ως μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου του Βόλου (Αριστα παμψηφεί και Α΄ Βραβείο στα Κρουστά το 2012) και πολύ γρήγορα έκανε αισθητή την παρουσία της στην Αθήνα, μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Συλλόγου Φίλοι της Μουσικής.

Σπουδάστρια σήμερα στην περίφημη Μουσική Ακαδημία Hanns Eisler του Βερολίνου με τους πιο άξιους καθηγητές – σολίστ κρουστών, κάνει ήδη πολλές καλλιτεχνικές «εξορμήσεις» προβάλλοντας παντού τις μοναδικές της δεξιοτεχνικές ικανότητες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου