ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στηρίζει τον πολιτισμό η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

στηρίζει-τον-πολιτισμό-η-περιφερειακ-254309

Δίπλα στους πολιτιστικούς φορείς και τους Συλλόγους θα είναι και το 2020 η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων, η οποία θα στηρίξει με τη δράση της δεκάδες εκδηλώσεις, φεστιβάλ, πολιτιστικές συναντήσεις, ημερίδες, επιστημονικά συνέδρια πλήθος εκδηλώσεων.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας ενέκρινε τη συμμετοχή της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας σε σειρά διοργανώσεων για το καινούργιο έτος, τις οποίες η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας θα ενισχύσει με ποσά της τάξεων των 500 ευρώ έως και 7000 ευρώ ανάλογα με τη διοργάνωση και τις ανάγκες της.

Συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας θα στηρίξει το 23ο Χωροδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής Βόλου, τη «4η Συνάντηση Χορωδιών», με συμμετοχή ποσού 500 ευρώ, το Φεστιβάλ «100 Χρόνια Πολιτισμού Κρητικής Αδελφότητας «Αρκάδι», την εκδήλωση για τα 110 Χρόνια Εθελοντικής Προσφοράς του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Μεταξύ άλλων θα ενισχύσει τις εξής εκδηλώσεις: 2η Πανελλήνια Συνάντηση Ρεμπετών, στον Πλάτανο Αλμυρού, Αυγουστιάτικες Παρακλήσεις, Ναυτική Εβδομάδα, Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο κ.α.

Το σύνολο των εκδηλώσεων ανέρχεται στις 46.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου