ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός θεατρικού σεναρίου

διαγωνισμός-θεατρικού-σεναρίου-245254

Η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Θρυαλλίδα» προκηρύσσει τον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό συγγραφής θεατρικού σεναρίου. Η Θρυαλλίδα, που μέχρι σήμερα έχει συστηθεί στο θεατρόφιλο κοινό μέσα από τις παραστάσεις της θεατρικής της ομάδας, έχει σαν στόχο με το διαγωνισμό αυτό να δώσει την ευκαιρία σε θεατρικούς συγγραφείς να δουν το έργο τους να παίρνει σάρκα και οστά στην σκηνή.

Στο διαγωνισμό δικαίωμα συμμετοχής έχουν θεατρικοί συγγραφείς, επαγγελματίες ή μη, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εκπαίδευσης, εθνικότητας, με ένα και μόνο έργο χωρίς να υπάρχει περιορισμός στο είδος, τη θεματολογία, τα πρόσωπα και τη σκηνογραφία του έργου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το έργο τους μέχρι και τις 31/1/2016, ενώ το έργο που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία της κριτικής επιτροπής θα αποτελέσει μια από τις επόμενες παραστάσεις της Θρυαλλίδας.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους: Σπύρο Μαβίδη (ηθοποιός – σκηνοθέτης), Θανάση Ζέρβα (ηθοποιός) και Ελευθερία Σαββάκη (Καλλιτεχνική Διευθύντρια Θρυαλλίδας).

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού καθώς και το έντυπο της δήλωσης συμμετοχής στην ιστοσελίδα της Θρυαλλίδας www.thriallida.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν να επικοινωνούν μέσω mail: [email protected] και στο τηλέφωνο 6947045057.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου