ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σεμινάριο μελοποίησης

σεμινάριο-μελοποίησης-241609

Νέος κύκλος σεμιναρίων μελοποίησης ποιητικού και πεζού λόγου μέσω ίντερνετ διοργανώνεται με εισηγητή το συνθέτη Γιώργο Φουντούλη.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται με προσωπική επικοινωνία του καθηγητή με κάθε ενδιαφερόμενο, μέσω e-mail. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν επιλέξει ποιήματα ή κείμενα που επιθυμούν να μελοποιηθούν. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται τακτικά μέσω e-mail (κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες). Κάθε σεμινάριο ολοκληρώνεται με τη δημιουργία και την παράδοση ενός τραγουδιού σε κάθε συμμετέχοντα.

Στόχοι των σεμιναρίων μελοποίησης είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τις προϋποθέσεις με τις οποίες η μουσική και ο λόγος συναντιούνται με επιτυχία μέσα από τη δημιουργία ενός ποιοτικού – διαχρονικού τραγουδιού.

Να μελοποιηθούν ποιήματα ή κείμενα που πληρούν τις προϋποθέσεις – προδιαγραφές για την παραγωγή ενός καλού τραγουδιού.

Να αποκτήσουν οι συμμετέχοντες ουσιαστικές γνώσεις (θεωρητικές και πρακτικές) καθώς και κριτήρια αισθητικής για την μελοποίηση, έτσι ώστε να μπορούν να γράφουν ποιήματα και πεζά ή να συνθέτουν τραγούδια που να πληρούν τις προδιαγραφές μιας καλής μελοποίησης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με e-mail για να λάβουν πληροφορίες για το κόστος και για τον τρόπο λειτουργίας του σεμιναρίου.

Για πληροφορίες ή εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το
τηλέφωνο 6909127982, ώρες: 10:30 – 14:00, 17:30 – 21:30 μ.μ. ή στο e-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου