ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική συνεργασία – έκπληξη

μουσική-συνεργασία-έκπληξη-22927

Η Αλκηστις Πρωτοψάλτη ερμηνεύει τραγούδι σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη

Μια ακόμη συνεργασία σταθμός στην ανοδική και εξαιρετικά επιτυχημένη μουσική διαδρομή του διακεκριμένου Βολιώτη συνθέτη Ανδρέα Κατσιγιάννη.

Η εμβληματική ερμηνεύτρια Αλκηστις Πρωτοψάλτη παρουσιάζει νέο τραγούδι με τίτλο «Δώσε μου φτερά», που αναμένεται να σηματοδοτήσει την καλοκαιρινή περίοδο. Τη μουσική υπογράφει ο συνθέτης και δημιουργός της διάσημης ορχήστρας Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου Ανδρέας Κατσιγιάννης ο οποίος εμπνεύστηκε από το πάθος και την ευαισθησία της Αλκηστης και τους στίχους ο Κώστας Μπαλαχούτης.

Το τραγούδι προέκυψε από την συνεργασία της Εστουδιαντίνας με την Αλκηστης Πρωτοψάλτη σε μία σειρά παραστάσεων με τον τίτλο «Με άρωμα Ανατολής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Η συγκεκριμένη συνεργασία – σταθμός, έφερε στο φως τραγούδια που έχουν έντονο το άρωμα της Ανατολής, αλλά και τραγούδια από τη μουσική διαδρομή της Αλκηστης Πρωτοψάλτη, που ταιριάζουν απόλυτα με τους ήχους της παράδοσης αλλά και της Μεσογείου.

Για μία ακόμη φορά η Αλκηστις επιβεβαιώνει, με την εξαιρετική ερμηνεία της, τους λόγους που την έχουν καθιερώσει ως κορυφαία στη συνείδηση του κοινού.

Το τραγούδι «Δώσε μου φτερά», με το μουσικό εκρηκτικό του μείγμα αποτελεί τον προπομπό μιας ολοκληρωμένης σειράς τραγουδιών του Ανδρέα Κατσιγιάννη με την υπογραφή της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, με τον τίτλο «Φως από γη μακρινή», αφιερωμένο στη Σμύρνη και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο από το Ogdoo Music Group, με τη συμμετοχή και άλλων σημαντικών ερμηνευτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου