ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

83 χρόνια προσφοράς στον πολιτισμό

83-χρόνια-προσφοράς-στον-πολιτισμό-221721

Έκοψε την πίτα της η Βολιώτικη Χορωδία σε γιορταστικό κλίμα

Στον δικό της χώρο, στην οδό Γαμβέτα 66, την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου η Βολιώτικη Χορωδία έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα με την ευλογία της τοπικής Εκκλησίας διά του αιδεσιμότατου π. Αποστόλου Θάνου και με τη συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον ψαλμό «Ευλογήσω τον Κύριον» σε εναρμόνιση Μανώλη Χατζημάρκου, που έψαλε η χορωδία και την ευλογία του π. Αποστόλου. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Χαράλαμπος Σκυργιάννης αναφέρθηκε εν συντομία στις πολλές και αξιόλογες δραστηριότητες του 2019, καθώς και στους προγραμματισμούς για το 2020, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ψυχαγωγική εκδήλωση την Τσικνοπέμπτη 20 Φεβρουαρίου και το 23ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής στις 28 Μαρτίου.

Ευχαρίστησε τους παριστάμενους και όλα τα αρωγά μέλη για την υποστήριξη που παρέχουν στη Βολιώτικη Χορωδία. Ευχαρίστησε επίσης τον αντιπρόεδρο του ΔΣ Κωνσταντίνο Τόπα για την προσφορά της εξαιρετικά φιλοτεχνημένης βασιλόπιτας και ενός από τα δύο φλουριά. Τέλος, ευχαρίστησε τη μαέστρο Στάσα Τζάλλα, τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους χορωδούς, τις γυναίκες και τους άντρες που δίνουν τις ώρες τους, το υστέρημα και την ψυχή τους γι’ αυτό το 83χρονο Πολιτιστικό Σωματείο.

Η Βολιώτικη Χορωδία εύχεται σε όλο το κοινό του Βόλου και της Μαγνησίας καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου