ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με επιτυχία η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Μαγνησίας

με-επιτυχία-η-ετήσια-εκδήλωση-του-συνδ-220908

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Μαγνησίας που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο “Ενυδρείο”, το Σάββατο. Η συμμετοχή των μελών με τις οικογένειές τους ήταν μεγάλη, γεγονός που ικανοποίησε το Δ.Σ. του Συνδέσμου το οποίο είχε προετοιμαστεί καιρό πριν για την επιτυχή οργάνωση της εκδήλωσης.

Όπως επισημαίνεται από τη Διοίκηση του συνδέσμου «Η προσέλευση των μελών κάθε χρόνο γίνεται μεγαλύτερη, πράγμα που αποδεικνύει τη σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά, τις πολλές και ποιοτικές δραστηριότητες που σχεδιάζει και υλοποιεί το Δ.Σ., την σημασία και προσοχή που δίνει το Δ.Σ. στα μέλη του και την υποστήριξη που προσφέρει σε αυτά μέσω των δεσμών που έχουν αναπτυχθεί όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ των μελών του Συνδέσμου μας, ώστε το ένα μέλος να υποστηρίζει το άλλο ανάλογα την ειδικότητά του. Μια “κυψέλη” δηλαδή που ενδιαφέρεται για τα μέλη του και την επίλυση προβλημάτων του, κατά το μέτρο του δυνατού».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής κ. Χ. Τριαντόπουλος, ο Βουλευτής Ν.Δ. κ. Χ. Μπουκώρος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, εκ μέρους του Δ/κτού της 32 ΤΑΞΠΖΝ ο Υποδιοικητής Σχης (ΠΖ) κ. Σ. Τυλιγαδάς ο οποίος έκανε χαιρετισμό, ο Δ/κτής της 64 ΜΕ Σχης (ΠΒ) κ. Ζάχος Π. ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, ο Στρατ. Ιερέας της 32ης ΤΑΞΠΖΝ Τχης (ΣΙ) π. Δημήτριος Παπαστέργιος, εκ μέρους του Δημάρχου Βόλου ο κ. Ανδρέας Ζέρβας που απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου, ο Αντ/ρχος και εφ, Αξ/κός κ. Σταυρίδης Αθ., ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και εφ. Αξ/κός κ. Μουλάς Γ., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Βόλου κ. Γκογκινούδης Τρ., κ. Νάσιος Απ., ο πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δήμου Βόλου ιατρός-ορθοπαιδικός και εφ. Αξ/κός κ. Αβραμίδης Κ. Γραπτό Μήνυμα έστειλε η Βουλευτής ΝΔ κ. Ζέττα Μακρή.

Το καλωσόρισμα έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εφ. Τχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας ο οποίος ευχαρίστησε τα μέλη και τις οικογένειές τους καθώς και τους φίλους που συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή και αποδεικνύει την αποδοχή στις προσπάθειες που καταβάλλει το Δ.Σ. στην αναβάθμιση και ποιοτική ανέλιξη του Συνδέσμου.

Τη σκυτάλη πήρε ο Στρατ. Ιερέας της 32ης ΤΑΞΠΖΝ ο οποίος στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια το έργο του Συνδέσμου και ευλόγησε την βασιλόπιτα.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος βράβευσε το μέλος του ΣΕΑΝ ιατρό ορθοπαιδικό Εφ. Λγό (ΥΙ) κ. Κυριάκο Αβραμίδη με το αργυρούν μετάλλιο μετά διπλώματος και εξήρε την πολύτιμη προσφορά και συμπαράστασή του, το ήθος και την υψηλή επαγγελματική του επάρκεια.

Επίσης με το θυρεό του Συνδέσμου τίμησε τον Δήμο Βόλου για την υποστήριξη στο έργο του Συνδέσμου, πλακέτα την οποία παρέλαβε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ορθοπαιδικός χειρουργός και Εφ. Ανθσμγός (ΠΑ) κ. Γ. Μουλάς, τον Αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΜΒ και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γκογκινούδη Τριαντάφυλλο, την κα Αγγελική Κοντοπούλου για τη διαρκή υποστήριξη με το χορευτικό και χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου, τον Εφ. Αξκό Ιατρό Νευροχειρουργό του Γ.Ν. Βόλου, επιμελητή Α΄ κ. Ν. Χαυτούρα για την υποστήριξη του στον Σύνδεσμο και την υψηλή επαγγελματική του επάρκεια, τον Εφ. Αξ/κό κ. Γ. Αγγλογάλλο για το ήθος και την πολύτιμη βοήθειά του στα δρώμενα του ΣΕΑΝ καθώς και τον Δ/κτή της 32ης ΤΑΞΠΖΝ Τξχο κ. Π. Κορδούλη, για την αμέριστη συμπαράσταση και υποβοήθηση στο έργο του Σ.Ε.Α.Ν., το οποίο παρέλαβε ο Υποδιοικητής Σχης (ΠΖ) κ. Σαράντης Τυλιγαδάς.

Όπως κάθε χρόνο γίνεται έτσι και φέτος ο Πρόεδρος κ. Κ. Καραδήμας έκανε τον απολογισμό έργου του ΣΕΑΝ Μαγνησίας για το 2019 που είχε πολλές και ξεχωριστές δραστηριότητες. Επίσης μιας και φέτος γιορτάζονται τα 75 χρόνια ενεργούς παρουσίας και προσφοράς του Συνδέσμου ο Πρόεδρος έκανε αναφορά για το κοινωνικό-εθελοντικό -παραγωγικό έργο του Συνδέσμου από το 1945 μέχρι σήμερα, συμπληρώνοντας τα 75 χρόνια του(1945-2020).

Επίσης, έκανε αναφορά για τις προγραμματισμένες και πλούσιες εκδηλώσεις και δραστηριότητες που προγραμματίζονται για την νέα χρονιά 2020 με την υποστήριξη της Αντιπεριφέρειας Μαγνησίας, του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Την εκδήλωση πλαισίωνε ένα σχήμα μουσικών που πραγματικά καθήλωσε τους παραβρισκόμενους με την δεξιοτεχνία τους και την ποικιλία τραγουδιών τους.

Η χοράρχης κα Α. Κοντοπούλου με την χορωδία του Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου ξεκίνησαν το μουσικό ταξίδι ερμηνεύοντας διάφορα τραγούδια αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Το φλουρί της βασιλόπιτας κέρδισε η κα Μπαρμπατζά Παρασκευή, σύζυγος του εφ. υπολοχαγού κ. Πανταζή Μπαρμπατζά και η οποία ως δώρο πήρε από τα χέρια του προέδρου τον Θυρεό του ΣΕΑΝ.

Το γλέντι συνεχίστηκε ως αργά με χορό και καλό φαγητό. Με τις καλύτερες εντυπώσεις από την πολύ οργανωμένη εκδήλωση, την ζεστή ατμόσφαιρα και τις ευχές για μια καλή και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία ειρήνη και αλληλεγγύη, έκλεισε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας και του ετήσιου χορού του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της λαχειοφόρου καθώς και τους εφέδρους αξιωματικούς του Συνδέσμου που παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την μεγάλη ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου