ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φίλοι της Μουσικής

φίλοι-της-μουσικής-20681

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε προχθές ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου στον «Δίαυλο». Προηγήθηκε η Γενική Συνέλευση του συλλόγου και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. του Συλλόγου, το οποίο συγκροτήθηκε σε Σώμα και έχει την εξής σύνθεση : πρόεδρος, Γιάννης Τζαμτζής, αντιπρόεδρος, Γιάννης Σεφαλίδης, γραμματέας, Κώστας Ανέστης, ταμίας, Βασίλης Τζινόπουλος, μέλος, Τζανέτος Παπαγεωργίου και αναπληρωματικό μέλος, Βασιλική Μπάκου.

Η επόμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου σε χώρο που θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες και σε αυτή θα συζητηθούν οι προτάσεις των μελών του συλλόγου για τις επόμενες εκδηλώσεις του. Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου ιδρύθηκε με πρωτοβουλία 25 μουσικόφιλων συμπολιτών (απόφαση μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου αριθ. 313/2012).

Ορισμένοι από τους σκοπούς του, όπως περιγράφονται στο καταστατικό είναι : η εξάπλωση και η προαγωγή της μουσικής παιδείας στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή, σε όλες τις εκφάνσεις και τα ρεύματα της, η ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας, η συνεργασία καλλιτεχνών και μελετητών της τέχνης και η σύσφιξη των δεσμών φιλίας και συναδέλφωσης, η μελέτη και έρευνα της μουσικής, η ευαισθητοποίηση των πολιτών για συμμετοχή σε μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, η διάσωση και διάδοση των μουσικών εθίμων, παραδόσεων και γενικά της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες : οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Γιάννη Τζαμτζή στο τηλέφωνο 6974021304 και τον Κώστα Ανέστη στο τηλέφωνο

6977800499. Επίσης στο διαδίκτυο λειτουργεί το blog του συλλόγου στη διεύθυνση http://volosmusic.blogspot.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου