ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Art Campus στους Δελφούς από τις 7 ώς τις 13 Ιουλίου

art-campus-στους-δελφούς-από-τις-7-ώς-τις-13-ιουλίο-206053

Εξακολουθώντας να παρέχει τη στήριξή του στη μουσική και επαγγελματική εξέλιξη των νέων ελλήνων μουσικών με την καθοδήγηση καταξιωμένων καλλιτεχνών – παιδαγωγών, ο σύλλογος «Οι Φίλοι της Μουσικής» διοργανώνει και φέτος το Art Campus στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών (ΕΠΚεΔ) από τις 7 ώς τις 13 Ιουλίου.

Το φετινό Art Campus απευθύνεται σε νέους ταλαντούχους σπουδαστές ή / και απόφοιτους πνευστών ηλικίας 16 – 26 ετών που παίζουν φλάουτο, όμποε και κλαρινέτο, οι οποίοι θα επιλεγούν κατόπιν ακρόασης.

Οι σολίστ που θα επιλεγούν θα συμμετάσχουν σε master classes τεχνικής και ερμηνείας του μουσικού τους οργάνου και θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να συνεργασθούν με την Camerata Junior – Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων των Φίλων της Μουσικής, να συμμετάσχουν σε σύνολα μουσικής δωματίου, να παρακολουθήσουν μουσικά εργαστήρια, να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για σολίστ πνευστών και να εμφανιστούν σε συναυλίες στο Μουσείο και στον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών και στο Αίθριο του Συνεδριακού Κέντρου του ΕΠΚεΔ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες, ο σύλλογος προσφέρει δωρεάν τα δίδακτρα, τη διαμονή σε δίκλινα και τρίκλινα δωμάτια στο ΕΠΚεΔ και πλήρη διατροφή.

Το Art Campus πραγματοποιείται χάρη στην ευγενική χορηγία της Οικογένειας Γεωργίου και Φωτεινής Λιβανού και με τη συνεργασία του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών (ΕΠΚεΔ) και της Ι’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Αποστολή αιτήσεων συμμετοχής μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Πληροφορίες – Aιτήσεις στις ιστοσελίδες: http://artcampus.wix.com/art-campus και www.sfm.gr.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου