ΑΡΧΙΚΗ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» στο Λόφο της Επισκοπής

Με την θεατρική παράσταση «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των «Θεοφιλείων» που ξεκίνησαν στις 30 Ιουλίου.

Η παράσταση θα παρουσιαστεί στο λόφο της Επισκοπής στον Άνω Βόλο, την Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012, στις 9,30 το βράδυ. Η “Σονάτα του σεληνόφωτος” είναι ένα πανανθρώπινο ποίημα που έχει ανέβει επανειλημμένα σε θεατρικές σκηνές, καθώς η γλώσσα του είναι βαθιά αληθινή και επιδέχεται, διαφορετικούς τρόπους ανάγνωσης αλλά και πολλές ερμηνείες. Η “Σονάτα του σεληνόφωτος” παρουσιάζεται σε μια διαφορετική διασκευή καθώς οι ήχοι, ο λόγος , η κίνηση και η μουσική συνθέτουν μια σύγχρονη παράσταση που αναφέρεται στον έρωτα, στη ζωή και στο θάνατο. Συντελεστές :

Καλλιτεχνική σύλληψη- σκηνοθεσία Δημήτρης Δακτυλάς, μουσική σύνθεση Έλενα Λύρη. Ερμηνεύουν οι: Μάρθα Παπαθανασίου, Ολυμπία Μανωλοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ευαγγελία Τίγκα, Παντελής Βασιλόπουλος, Άρτεμις Χατζηαποστολίδου, Φιλίτσα Σαλαμούρα, Ιωάννης Γεωργίου, Ειρήνη Μυλωνά, Κωνσταντίνος Δημητρακάκης,Μαρία Κατσίκη,Γεράσιμος Φράγκος ,Ράνια Θεοχαροπούλου χορεύει η Μαρία Πράντζου, στο πιάνο η Νεκταρία Παπαδημητρίου, τραγούδι η Βάλια Αθανασιά. Η είσοδος στις εκδηλώσεις των «Θεοφιλείων» είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ