ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τζον Σνόου «πρωταγωνιστεί» στο νέο teaser του Game of Thrones

ο-τζον-σνόου-πρωταγωνιστεί-στο-νέο-teaser-204123

Το ερώτημα τι συμβαίνει με τον Τζον Σνόου υπήρχε στα χείλη όλων των φαν της σειράς Game of Thrones μετά το τέλος της 5ης σεζόν. Τώρα, η σειρά βρήκε έναν ιδιοφυή τρόπο για να απαντήσει στο ερώτημα: Το νέο teaser μάς προειδοποιεί ότι «δεν έχουμε ιδέα τι πρόκειται να συμβεί».

Στο τέλος της 5ης σεζόν, είχαμε αφήσει τον Τζον Σνόου στο χιόνι να αιμορραγεί. Καθώς κανείς δεν γνωρίζει την τύχη του από τα βιβλία του Τζορτζ Μάρτιν (στο τελευταίο βιβλίο που έχει εκδοθεί ο Σνόου βρίσκεται σε παρόμοιο σημείο), οι φαν δεν μπορούσαν παρά να αναρωτηθούν εάν ο δημοφιλής χαρακτήρας της σειράς είναι ζωντανός. Παράλληλα, οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν για το πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.

Στη διάρκεια του καλοκαιριού, η παραγωγή έστελνε αντιφατικά μηνύματα. Ορισμένοι απαντούσαν ότι ο Τζον Σνόου είναι σίγουρα νεκρός, ενώ άλλοι άφηναν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Το teaser τρέιλερ απαντά εν μέρει σε αυτά τα ερωτήματα, αφήνοντας, όμως, πολλά περισσότερα.

Στο teaser ακούγεται η φράση: «Το παρελθόν έχει ήδη γραφτεί. Το μελάνι έχει στεγνώσει». Την ίδια στιγμή βλέπουμε τον Τζον Σνόου ματωμένο στο έδαφος να έχει κάποιου είδους όραμα με όλα τα βάσανα που έχει περάσει η οικογένεια Σταρκ από την αρχή της σειράς.

Στη συνέχεια βλέπουμε τον Μπραν Σταρκ -τον οποίο δεν έχουμε δει από την 4η σεζόν- να λέει: «Δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να συμβεί».

Το ερώτημα που προκύπτει φαίνεται να μην είναι εάν ο Τζον Σνόου είναι ζωντανός, αλλά πώς ακριβώς τα καταφέρνει και εάν ο Μπραν Σταρκ παίζει κάποιο ρόλο σε αυτό (μέχρι τώρα οι περισσότεροι υποθέτουν ότι η Κόκκινη Μάγισσα ήταν αυτή που έδινε τη λύση).

Η 6η σεζόν του Game of Thrones επιστρέφει τον Απρίλιο.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου