ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με σατυρική διάθεση

με-σατυρική-διάθεση-194919

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος θα εμφανιστεί απόψε στη σκηνή του «Lab Art»

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά! Σατιρίζει τη φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας, «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο. Ο δημοφιλής κωμικός θα εμφανιστεί σήμερα Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στο «Lab Art», που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30 ενώ όπως αναφέρει ο Χριστόφορος Ζαραλίκος «η παρουσία σας είναι υποχρεωτική. Είναι γραμμένο στην τελευταία σελίδα του πολυνομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα του τρίτου μνημονίου (είναι στα ψιλά γράμματα). Οποιος δεν έρθει στην παράσταση, θα έρθει η Εφορία σπίτι του. Το πρώτο έχει πλάκα, το δεύτερο έχει κλάμα. Αποφασίστε ελεύθερα και ελάτε υποχρεωτικά. Δημοκρατία έχουμε».

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 8 ευρώ προπώληση, 10 ευρώ στο ταμείο.

Πληροφορίες κρατήσεων δίνονται στο τηλέφωνο 2421 40 3454, 10:00-14:00 17:00- 21:00.

Σημεία προπώλησης είναι τα καταστήματα: Παπασωτηρίου, Κουμουνδούρου με Δημητριάδος, Public store, Ογλ με Κονταράτου, Seven Spots, Tender Bar, Ογλ 35, Illusion store, Τ. Οικονομάκη 51Β. Διαδικτυακά στο Viva.gr ή με τηλέφωνο στο 11876 καθώς και σε όλα τα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven σε όλη την Ελλάδα.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου