ΑΛΜΥΡΟΣ

Γιορτινά δώρα από παιδιά για παιδιά

γιορτινά-δώρα-από-παιδιά-για-παιδιά-186503

Οι μαθητές του Γυμνασίου Ευξεινούπολης διέθεσαν έσοδα από το bazaar τους στο Χαμόγελο του Παιδιού και στα Παιδικά χωριά S.O.S.

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του Γυμνασίου Ευξεινούπολης την περασμένη Κυριακή. Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το αμφιθέατρο του σχολείου. Πολλές χειροποίητες δημιουργίες των παιδιών, των καθηγητών και των γονέων, κατασκευάστηκαν με αγάπη και μεράκι ώστε να βοηθήσουν όσους έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ολοι μαζί δούλεψαν με πολύ αγάπη και ευαισθησία για αυτή τη γιορτή, ώστε να προσφέρουν την αγάπη τους και τη βοήθειά τους στους συνανθρώπους μας. Οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου αποδεικνύουν συνέχεια και έμπρακτα πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι αλλά και πόσο ενεργοί πολίτες γίνονται, με τις πράξεις τους και όταν βάζουν ένα στόχο προς όφελος όλων, με πείσμα προσπαθούν όλοι μαζί να τον πετύχουν.

Tη γιορτή πλαισίωσε η παιδική και νεανική χορωδία του δήμου Αλμυρού με την επίβλεψη της Μ. Σαμαρτζή. Η χορωδία του Γυμνασίου Ευξεινούπολης με την επίβλεψη της Α. Κούτσικου άνοιξε τη γιορτή και ένα όμορφο θεατρικό έργο παίχτηκε από τους μαθητές με την ευθύνη των Μ. Καραγιαννοπούλου και Μ. Δρόσου. Υπεύθυνη για τα βίντεο και τεχνική κάλυψη η κ. Σιαμέτη Αθανασία και ο κ. Λάιος Δημήτρης.

Οι μαθητές επίσης συγκέντρωσαν ρούχα κάθε ηλικίας για τους πρόσφυγες στη Λέσβο. Τα έσοδα θα διατεθούν σε κάποιες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι μας. Τμήμα των εσόδων δόθηκε από τα παιδιά, για τα παιδιά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στα «Παιδικά χωριά SOS».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Τ. Σ.Ευξεινούπολης κ. Τέφογλου Α., η Διευθύντρια του ΓΕΛ Αλμυρού κ. Μαρδάκη Χ., ο Διευθυντής του Γυμνασίου – ΓΕΛ Σούρπης κ. Θεοδώρου Ι., η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ευξεινούπολης κ. Κοτζαπαναγιώτη Ν., η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων «Στοργή» κ. Τσάκαλου Ν., η Πρόεδρος των Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων Μπαζή Ε., ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευξεινούπολης κ. Γαλατσίδας Α., ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων κ. Πρεβεζάνος Ι., εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς και πλήθος κόσμου.

Το σχολείο ευχαριστεί τους γονείς των μαθητών και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τις καταπληκτικές δημιουργίες τους και τα γλυκίσματα που πρόσφεραν, την Μπουκώρου Μ., την Τσιροπούλου Φωτεινή, την Σαραφάκη Κατερίνα, την Σαραφάκη Αγγελική και την Μυλωνά Μαρία για την προσφορά τους, την Εσερίδη Κατερίνα και την Σιαμέτη Σοφία, τους χορηγούς για την προσφορά τους στο Bazaar και στο μπουφέ, τον Γεωπόνο Αραμπατζή Χαράλαμπο,την Μούζια Σ., το ζαχαροπλαστείο «Ελληνικό», το ζαχαροπλαστείο «Τάσος», την κάβα Βασίλη Ράπτη, το Σούπερ Μάρκετ Αφοί Μπούρχα, το οινοποιείο Αποστολάκη, το αρτοποιείο Βασίλη Γκάτση και το αρτοποιείο Μπαζή, το αρτοποιείο Μαλλιαρού, την εταιρεία Γ. Τσάρκα, το ανθοπωλείο Κατσαούνη, τη νεανική και παιδική χορωδία του δήμου Αλμυρού και την δασκάλα τους Μ. Σαμαρτζή για την παρουσία τους

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου