ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τη δύναμη της μουσικής

με-τη-δύναμη-της-μουσικής-17683

Δυναμικά επιστρέφει στο Βόλο ο Παύλος Παυλίδης, ο οποίος θα εμφανιστεί απόψε στο Vox music stage μαζί με τους B – Movies, για να παρουσιάσουν τραγούδια από τις δισκογραφικές δουλειές τους, από τα «Ξύλινα Σπαθιά» καθώς επίσης και καινούρια ακυκλοφόρητα κομμάτια από τη νέα δουλειά που ετοιμάζουν.

Μαζί τους οι UN band σε μια ελληνική μπλουζ, εναλλακτική ροκ συνάντηση αξιώσεων. Μετά από την περσινή εμφάνιση του Παύλου Παυλίδη στο Volume festival μαζί με άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες, ο δημοφιλής εδώ και δύο δεκαετίες τραγουδοποιός, επιστρέφει στο κέντρο του ελληνικού χάρτη με όρεξη και νέες μουσικές προτάσεις.

Ο Παύλος Παυλίδης έχει αναπτύξει αξιόλογη μουσική δραστηριότητα και από το 1984 ως το 1988 συμμετείχε στο μουσικό συγκρότημα «Μωρά στη Φωτιά». Το 1992 δημιουργεί τα «Ξύλινα Σπαθιά», στο οποίο συμμετέχει ως τραγουδιστής και συνθέτης, ενώ κυκλοφορεί τους δίσκους «Ξεσσαλονίκη» 1993, «Πέρα από τις πόλεις της ασφάλτου» 1995, «Μια ματιά σα βροχή» 1997, «Τροφή για τα θηρία» 1999, «Ένα κύκλος στον αέρα» 2000, «Ξύλινα Σπαθιά Live» 2003. Το 2003 μετά την διάλυση του συγκροτήματος «Ξύλινα Σπαθιά» και αφού ηχογράφησε τον δίσκο «Αφού λοιπόν ξεχάστηκα» το 2004, δημιούργησε τους B-Movies με τους οποίους ηχογράφησε τους δίσκους «Άλλη μια μέρα» το 2006, «Live στο θέατρο Απόλλων της Σύρου» το 2008, «Αυτό το πλοίο που όλο φτάνει» το 2010.

Το συγκρότημα των B – Movies απαρτίζουν οι : Τόλης Δεληγιάννης, μπάσο, Αλέκος Σπανίδης, τύμπανα, κρουστά, Ορέστης Μπενέκας, πλήκτρα και Θανάσης Τζίνγκοβιτς, ηλεκτρική κιθάρα. Η τιμή των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ στο ταμείο και στην προπώληση 10 ευρώ. Τα σημεία προπώλησης είναι : Ελέφαντας coffee bar (T. Οικονομάκη 70Α), Σπείρα (Τ. Οικονομάκη με Δ. Δαλεζίου) και Παπασωτηρίου βιβλιοπωλείο (Κουμουνδούρου με Δημητριάδος). Οι πόρτες ανοίγουν στις 10:30 μμ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421 035350.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου