ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά ελαφρολαϊκού τραγουδιού

βραδιά-ελαφρολαϊκού-τραγουδιού-17675

Αφιέρωμα στο ελαφρολαϊκό τραγούδι των δεκαετιών 1960-1970 διοργανώνει η «Σχολή Ελληνικής Μουσικής» του Παύλου Πλάκα, σήμερα Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 9 μμ στο «καφέ όπερα» (Ογλ 1). Θα παρουσιαστούν πολύ γνωστά τραγούδια των Μίμη Πλέσσα, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Λοΐζου, Δήμου Μούτση, Γιάννη Σπανού και άλλων γνωστών δημιουργών, τα οποία ερμήνευσαν μεγάλες φωνές του ελαφρολαϊκού τραγουδιού (Κόκκοτας, Καλατζής, Πουλόπουλος, Νταλάρας, Μητσιάς και άλλοι).

Με την ελαφρολαϊκή ορχήστρα της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής» θα εμφανιστούν οι : Γιώργος Βλαχοτάσιος, τραγούδι, Ρίτα Παπαγεωργίου, τραγούδι, Νίκος Καραγιάννης, μπουζούκι, Κώστας Βουδούρης, μπαγλαμά και στα πλήκτρα ο Παύλος Πλάκας, ο οποίος έχει αναλάβει την ενορχήστρωση και την επιμέλεια του προγράμματος.

Ενδιάμεσα, μαθητές της Σχολής θα παρουσιάσουν ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με ελληνικές και ξένες μπαλάντες. Παίζουν και τραγουδούν οι μαθητές : Ευριπίδης Πολύζος, Αριόλα Μουσαμπελίου, Σπυριδούλα Λάμπρου, Γιώργος Παπαστεργίου, Γιώργος Αγαπητός, Βασίλης Τσεπάνης και Ανδρεάνα Κοσκινά. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου