ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα στις «Μουσικές οικογένειες» της Ελλάδας

αφιέρωμα-στις-μουσικές-οικογένειες-169019

Αφιερωμένη στις «Μουσικές οικογένειες» είναι η νέα εκπομπή της ΕΡΤ3 που αναδεικνύει τις ρίζες της παράδοσης και ανθρώπους που προσφέρουν στην διατήρηση των Ελληνικών ηχοχρωμάτων.

Αφιερωμένη στον Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη είναι η εκπομπή που προβάλλεται σήμερα Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι στην ΕΡΤ3. Η νέα εκπομπή της ΕΡΤ3 που αναδεικνύει «Μουσικές Οικογένειες» της Ελλάδας, ταξιδεύει σήμερα τους τηλεθεατές δώδεκα χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Διδυμοτείχου, στην Καρωτή, το χωριό με τους περίφημους μουσικούς.

Εκεί θα γνωρίσουμε τον Καρυοφύλλη Δοϊτσίδη που ήταν αυτός που ξεχώρισε, πήρε το δημοτικό τραγούδι της Θράκης και το έβαλε στην καρδιά μας, κάνοντάς το γνωστό σε όλον τον κόσμο.

Ερευνα, σενάριο, παρουσίαση: Γιώργης Μελίκης, σκηνοθεσία, διεύθυνση φωτογραφίας: Μανώλης Ζανδές, διεύθυνση παραγωγής: Ιωάννα Δούκα, μοντάζ, γραφικά, κάμερα: Δημήτρης Μήτρακας, κάμερα: Αγγελος Δελίγκας, ηχοληψία και ηχητική επεξεργασία: Σίμος Λαζαρίδης, ηλεκτρολόγος – χειριστής φωτιστικών σωμάτων: Γιώργος Γεωργιάδης, script, γενικών καθηκόντων: Γρηγόρης Αγιαννίδης, εκτέλεση παραγωγής: Εμμανουήλ Ζανδές – Propaganda.

Η εκπομπή προβάλλεται σε επανάληψη στις 18:00 την ίδια ημέρα. Επίσης όλα τα επεισόδια της εκπομπής είναι διαθέσιμα και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ3.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου