ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση στο Μουσείο

εκδήλωση-στο-μουσείο-168972

Μαγική βραδιά για την Πανσέληνο θα πραγματοποιηθεί αύριο Kυριακή 10 Αυγούστου στις 9 μμ στον αύλειο χώρο του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου. Η αυριανή συναυλία- αφιέρωμα στον ποιητή της Θάλασσας

Νίκο Καββαδία διοργανώνεται από τον Σύλλογο Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας και το Δίκτυο «Περραιβία». Συμμετέχουν Σπουδαίοι καλλιτέχνες της Μουσικής και του Θεάτρου και θα τιμηθούν οι Βασίλης Μητσάκης και Αμαλία Γκιζά. Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Τραγουδούν οι Νίκος Αλεξίου και Ζωή Τζαλαβρέτα. Απαγγέλουν: Βασ. Μητσάκης και Αμαλία Γκιζά και τους συνοδεύει στο πιάνο η Μαριάννα Σαμαρτζή. Πιάνο Βασίλης Σάρου, κιθάρα Νίκος Αλεξίου, κείμενα-αφήγηση Mαρίνα Μανθογιάννη, βιντεοπροβολή Γ. Τζήκας -Δίκτυο «Περραιβία», ηχητικά-φωτισμός Γ. Ζαγόρης.

Αξιοσημείωτο είναι ότι φέτος η εκδήλωση του “Αθανασάκειου” Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, που υποστηρίζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας -Π.Ε. Μαγνησίας και προετοιμάζεται με ιδιαίτερη φροντίδα από την ΙΓ’ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας κ. Κ. Σκριάπα και τον πρόεδρο του ΔΣ του Γηροκομείου Βόλου κ. Π. Πάνο, θα έχει πολλαπλή σημασία, καθώς ένας από τους στόχους είναι η στήριξη του Γηροκομείου Βόλου.

Τη μόνη υποχρέωση που θα έχουν οι φανατικοί των εκδηλώσεων του Μουσείου Βόλου, θα είναι να φέρουν στην είσοδο -εφόσον το επιθυμούν- τρόφιμα μακράς διάρκειας ,προκειμένου να στηριχτεί με τον καλύτερο τρόπο το Γηροκομείο της πόλης, ως δείγμα ότι η πόλη του Βόλου και οι πολίτες της αγαπούν και στηρίζουν στοργικά, με μια μεγάλη αγκαλιά, το σπουδαίο αυτό Ίδρυμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου