ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

3ος Διαγωνισμός Τραγουδιού ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

3ος-διαγωνισμός-τραγουδιού-ιεκ-ξυνη-μα-16632

Ανάδειξε το ταλέντο σου και κέρδισε υποτροφία!

Την ευκαιρία να αναδείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο, λαμβάνοντας παράλληλα υποτροφίες σπουδών, δίνει το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας σε νέους που αγαπούν τη μουσική, μέσα από το Διαγωνισμό Τραγουδιού που διοργανώνει για 3η φορά.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας συνίσταται σε δύο άξονες:

  1. Πρωτότυπη σύνθεση: οι συμμετέχοντες θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα δικό τους κομμάτι. Οι 5 επικρατέστεροι, που θα προχωρήσουν στη φάση του live, θα ξεχωρίσουν από τα likes του κόσμου στο video τους στη σελίδα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας στο Facebook.
  2. Cover: οι συμμετέχοντες σε αυτήν την κατηγορία θα ετοιμάσουν επανεκτέλεση ενός υπάρχοντος κομματιού. Τα videos των συμμετεχόντων σε αυτήν την κατηγορία θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή και οι 5 καλύτεροι θα περάσουν στη φάση του live.

Δώρα όχι μόνο για τους νικητές αλλά για όλους τους συμμετέχοντες!

Στον κάθε νικητή από τις δύο κατηγορίες του Διαγωνισμού, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας προσφέρει πλήρη υποτροφία στην ειδικότητα «Ηχοληψία» ή «Μουσική με Τεχνολογία», καθώς και την ηχογράφηση του 1ου τους CD Single, δίνοντάς τους δώρο 300 CD.

Ο 2ος από κάθε κατηγορία θα κερδίσει ετήσια υποτροφία στην ειδικότητα «Ηχοληψία» ή «Μουσική με Τεχνολογία», ενώ όλοι οι συμμετέχοντες του Διαγωνισμού θα επιδοτηθούν με 40% για τα προγράμματα σπουδών «Ηχοληψία» ή «Μουσική με Τεχνολογία» και με 25% για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή ηλεκτρονικά!

Όσοι ενδιαφέρονται να δείξουν την καλλιτεχνική τους αξία και να διεκδικήσουν υποτροφία σπουδών στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο Διαγωνισμό έως τις 8 Μαΐου, συμπληρώνοντας την online φόρμα συμμετοχής(http://goo.gl/forms/2vjOrXqhXx), στην οποία θα πρέπει να συμπεριλάβουν και ένα link (είτε YouTube, είτε Soundcloud) με κάποιο κομμάτι που έχουν τραγουδήσει, προκειμένου να γίνει η πρώτη αξιολόγηση.

Διαδικασία Διαγωνισμού

Στις 9 και στις 10 Μαΐου θα γίνει η επιλογή των 10 επικρατέστερων από την κριτική επιτροπή, ενώ την επόμενη μέρα, 11 Μαΐου, θα ενημερωθούν τηλεφωνικά οι καλύτεροι για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τις 12 έως τις 18/5 στο studioτου ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων θα γίνεται και η βιντεοσκόπηση των συμμετεχόντων, ώστε μετά την επεξεργασία τους να αναρτηθούν στο Facebook για να αρχίσει η ψηφοφορία του κόσμου, η οποία θα διαρκέσει από τις 23 Μαΐου έως και τις 5 Ιουνίου.

Οι επικρατέστερες συμμετοχές θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή και θα αναδειχθούν οι νικητές κατά τη διάρκεια του live που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016.

Διάβασε του όρους του διαγωνισμού στο https://goo.gl/UNYr4P

Πληροφορίες: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 552406
www.iek-xini.edu.gr | www.facebook.com/iekxinithessaloniki

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου