ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εορταστική παιδική εκδήλωση Συλλόγων της Ν. Αγχιάλου

εορταστική-παιδική-εκδήλωση-συλλόγω-166176

Με παιδικές φωνές, τραγούδια και χαμόγελα, πλημμύρισε το αμφιθέατρο του Δράγνειου Δημαρχιακού Μεγάρου, όπου πραγματοποιήθηκε η ετήσια, καθιερωμένη πλέον, χριστουγεννιάτικη γιορτή, για τα παιδιά της πόλης μας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών, Χριστίνα Καρανικόλα, καλωσόρισε μικρούς και μεγάλους και τους ευχαρίστησε για τη μεγάλη τους συμμετοχή.

Η φετινή εκδήλωση είχε καθαρά χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα.

Η θεατρολόγος Συνοδή Φουκαλά αφηγήθηκε με μοναδικό τρόπο και με τη συνοδεία κιθάρας, χριστουγεννιάτικα παραμύθια.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, να ακούσουν, αλλά και να συμμετάσχουν στα δρώμενα.

Ιδιαίτερα καλή εντύπωση έκανε η νεοσύστατη παιδική χορωδία του Φιλοπρόοδου Συλλόγου, που υπό τη διεύθυνση της καθηγήτριας μουσικής Χαράς Σταυράκη, έδωσαν τη δική τους γιορτινή νότα στην εκδήλωση.

Στο τέλος της γιορτής ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα, γλυκίσματα, και αναψυκτικά σε όλα τα παιδιά. Παραδοσιακά γλυκά και αναψυκτικά, προσφέρθηκαν και στους μεγάλους.

Η χαρά, ο ενθουσιασμός και τα χαμόγελα των παιδιών, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τους συνδιοργανωτές συλλόγους: Αθλητικό Όμιλο «Πύρασος», Αθλητικό Σύλλογο «Φθιώτιδες Θήβες Αγχίαλος», Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου, Εξωραϊστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Η Δημητριάδα», Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του «Ευγένειου» 1ου Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του «Βαρνάλειου» 2ου Δημοτικού Σχολείου, Σύλλογο Γυναικών Νέας Αγχιάλου, Σύλλογο των εν Θεσσαλία Οξυωτών Θεσσαλίας, Φιλοπρόοδο Σύλλογο Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου