ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδηλώσεις στο Χόρτο

εκδηλώσεις-στο-χόρτο-165530

Για 30η συνεχόμενη χρονιά το Ιδρυμα Χατζηνίκου – Αγγελίνη εξακολουθεί να διοργανώνει τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις στο πανέμορφο Χόρτο του Νοτίου Πηλίου. Συνδιοργανωτής και στο φετινό πρόγραμμα ο δραστήριος Αναπτυξιακός Σύλλογος Χόρτου ενώ μια σημαντική συνεργασία που εγκαινιάζεται φέτος είναι αυτή με το Δημοτικό Ωδείο Βόλου μέσω του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ και της Διεύθυνσης Πολιτισμού Βόλου.

Συναυλίες, αφιερώματα, παρουσιάσεις και ομιλίες συνθέτουν κατά κύριο λόγο τις ερχόμενες συναντήσεις στους φιλόξενους χώρους του Ιδρύματος στο Χόρτο.

Ορόσημο της φετινής διοργάνωσης, αφιερωμένης στα 30 χρόνια αδιάλειπτης δράσης μας στο Νότιο Πήλιο, η συναυλία της Τετάρτης 27 Αυγούστου όπου η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας θα συναντήσει την Ορχήστρα I Maestri από το Λονδίνο για να ερμηνεύσουν έργα Haydn, Σκαλκώτα και Vaughan Williams. Τα δύο αυτά σύνολα θα εργαστούν τις προηγούμενες ημέρες μαζί με τον μαέστρο, παιδαγωγό, πιανίστα Γιώργο Χατζηνίκο, ψυχή των σεμιναρίων στο Χόρτο, και τον νεότερο αλλά ιδιαίτερα ταλαντούχο Αναστάσιο Στρίκο για την παρουσίαση της συναυλίας αυτής που πραγματοποιείται στα πλαίσια της εβδομάδας των σεμιναρίων «Εννοια και Καταβολές της Μουσικής Ερμηνείας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου