ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μουσική, κίνηση και χορό

με-μουσική-κίνηση-και-χορό-16413

Μία μοναδική παράσταση, με ζωντανή μουσική βασισμένη σε συνθέσεις του Astor Piazzolla, χορό και σκηνική δράση, θα παρουσιαστεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στην Παλιά Ηλεκτρική.

Πρόκειται για ένα ταξίδι στο χώρο και στο χρόνο για τη διαρκή αναζήτηση της ένωσης, Ψυχής και Σώματος. Η ψυχή είναι η άυλη ουσία κάθε ανθρώπου που αποτελεί την έδρα της προσωπικότητάς του, απλή και ασύνθετη, αδιάλυτη και αιώνια όπως είναι και οι ιδέες. Η ψυχή είναι αυτή που δίνει ζωή στο σώμα και ο χωρισμός ψυχής και σώματος σημαίνει θάνατος για το σώμα, άρα η ίδια η ψυχή διαθέτει αυτονομία ζωής.

Τρεις μουσικοί, μία χορεύτρια και ένας ηθοποιός, συνδιαλέγονται με μουσική, κίνηση και χορό, με σημείο αναφοράς την γεμάτη πάθος μουσική του Astor Piazzola.

Ερμηνεύει το Μουσικό Σύνολο «Ιαμβος» που αποτελείται από τους Κωνσταντίνο Γράβο (τρομπέτα), Σέβη Μαζέρα-Μάμαλη (πιάνο) και Ζαφειρούλα Χαντή (βιολοντσέλο).

Χορεύει και χορογραφεί, η Greta Polanska-Μοϊδίνη. Παίζει ο ηθοποιός Χαράλαμπος Παυλίδης. Την διασκευή των μουσικών έργων ανέλαβε το Μουσικό Σύνολο «Ιαμβος». Πρόκειται για παραγωγή της μη κερδοσκοπικής Εταιρείας Dance Company «Infinity».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου