ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μουσική παράσταση στο θέατρο Αλώνι

μουσική-παράσταση-στο-θέατρο-αλώνι-163237

Μια μαγική μουσική παράσταση θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 15 Αυγούστου στις 9 μμ στο θέατρο Αλώνι, που βρίσκεται στον Αγιο Γεώργιο Νηλείας, με ατμοσφαιρικά λυρικές και δυναμικές ερμηνείες τραγουδιών σπουδαίων Ελλήνων συνθετών από την Ερρικα Πατρικίου και το Χρήστο Κωνσταντόπουλο.

Η ερμηνεύτρια – μουσικός Ερρικα Πατρικίου σε συνεργασία με το συνθέτη Ηλία Χατζόγλου στο πιάνο, επιμελούνται και παρουσιάζουν ένα πλούσιο συναυλιακό πρόγραμμα, με δυνατές ερμηνείες και ευφάνταστες διασκευές σε εποχές κλασικές και τωρινές του ελληνικού τραγουδιού. Στις μουσικές ατμόσφαιρες της βραδιάς συνταξιδιώτης και το σαξόφωνο του Θανάση Γατή.

Οι συντελεστές της αυριανής μουσικής παράστασης μάγεψαν το κοινό με concert βραδιές – αφιερώματα στους σημαντικότερους Ελληνες συνθέτες και στιχουργούς στο Half Note Jazz Club και στο Θέατρο Badminton στην Αθήνα. Ξεχωριστή θέση στις καλλιτεχνικές τους δραστηριότητες έχουν οι μουσικές παραστάσεις με στοιχεία θεάτρου, οι μουσικές παραστάσεις για παιδιά, καθώς και οι ειδικές προσκλήσεις από καλλιτεχνικούς φορείς να παρουσιάσουν μελοποιημένους κύκλους τραγουδιών σε ποίηση ελλήνων συνθετών σε πρωτότυπη μουσική του Ηλία Χατζόγλου.

Η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γ. Τριανταφύλλου επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 6973339142-24280 94211 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.theatroaloni.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου