ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλία στην Ανω Κερασιά

συναυλία-στην-ανω-κερασιά-159439

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στη θέση «Τσαϊρι» της Ανω Κερασιάς για 14η συνεχή χρονιά, η καθιερωμένη Βραδιά Πανσελήνου που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερασιάς, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και ο μόνιμος χορηγός με καταγωγή από την Κερασιά Φίλιππος Κακλής.

Η Ιστορική Ανω Κερασιά πλημμύρισε με ευχάριστες νότες από την καλλιτεχνική ομάδα των Νίκου Παρθένη – Ζαφείρη Κουκουσέλη που παρουσίασαν ένα πλούσιο ρεπερτόριο με τραγούδια πολλών συνθετών όπως των: Μαχαιρίτσα, Ξυδάκη, Παπαδημητρίου, Χατζιδάκι, Τσακνή, Ανδρέου, Κραουνάκη, Ιωαννίδη, Μάλαμα, Τσιτσάνη, Ζαμπέτα, Γλέζου, Μούτση, Νικολόπουλου, Σαββόπουλου, και άλλων. Επίσης ακούστηκαν και δικά τους τραγούδια από το CD «Μέσα σου να χαθώ».

Οι συντελεστές της μουσικής βραδιάς ήταν οι εξής: Νίκος Παρθένης τραγούδι, φωνητικά, κρουστά, Ζαφείρης Κουκουσέλης πιάνο, πλήκτρα, ακορντεόν, προγραμματισμός computer, Εύη Κυρίτση τραγούδι, φωνητικά, Θανάσης Ματζίλης τραγούδι, φωνητικά, Δημήτρης Μπεφάνης μπουζούκι, φωνητικά, Ρισέλ Μέττα κιθάρα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο τραγουδοποιός Ιορδάνης Σιδηρόπουλος, που παρουσίασε τραγούδια από το τελευταίο του CD «Χειμώνας». Η επιμέλεια του προγράμματος ήταν του Νίκου Παρθένη και του Ζαφείρη Κουκουσέλη.

Η περιοχή γέμισε με κόσμο, και εκτός Μαγνησίας όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, που διασκέδασε τόσο με τη μουσική πανδαισία όσο και με τα αναψυκτικά, τα ποτά και τα εδέσματα που προσέφεραν οι διοργανωτές. Το εξαίρετο σε ομορφιά φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με τη μαγευτική μουσική δίπλα στην αιωνόβια αγριοκαστανιά και το αυγουστιάτικο φεγγάρι, συνέβαλλαν στην πρωτοφανή επιτυχία της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κερασιάς κ. Κώστας Κυριαζής, εκπρόσωποι φορέων καθώς και πλήθος κόσμου. Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Κερασιάς Πηλίου που συμπλήρωσε τα 37 χρόνια λειτουργίας του, ευχαριστεί τα μέλη του Δ.Σ. για την επιτυχία της εκδήλωσης και τον κόσμο που κάθε χρόνο τιμά με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, δίνοντας έτσι ζωή στην Ανω Κερασιά και την ευρύτερη περιοχή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου