ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφιέρωμα στο Δ. Φάμπα

αφιέρωμα-στο-δ-φάμπα-15760

Στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ. Αθηναίων «Μελίνα Μερκούρη» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο) φιλοξενήθηκε η έκθεση αρχειακού υλικού «Δημήτρης Φάμπας, η ζωή, η καριέρα, η μουσική του προσφορά».

Πρόκειται για συνέχεια του αφιερώματος για τον σπουδαίο κιθαρίστα, συνθέτη και δάσκαλο Δημήτρη Φάμπα από το Λαύκο, που εδώ και 20 χρόνια η απουσία του είναι αισθητή.

Πολλοί φίλοι και καλλιτέχνες βρέθηκαν στο «Μελίνα», θαυμασμός και συγκίνηση, ανάμεσά τους οι: Γεώργιος Μαυροειδής, Αγγελος Αγκυρανόπουλος, Μηνάς Μπόγρης, Τέλης Γιαννακούρος, Μαρία Αναγνωστοπούλου, Βαγγέλης Φάμπας, Μανώλης Μητσάκος, Αμαλία Κουντούρη, Μπάμπης Δαραδημος, Εύα Μελά, Ουρανία Βολονάκη, Χρήστος Ζουλιάτης, Θανάσης Πέττας, Ιωάννα Πολυζώη, Ελένη Ασπρούδη, Κώστας Φλεριανός, Λίζα Ζώη, Ευάγγελος Ασημακόπουλος, Γιώργος Μονεμβασίτης, θαυμασμός και συγκίνηση.

Η διοργάνωση έγινε από τον ΟΠΑΝΔΑ και το «Σύλλογο Φίλων της Κιθάρας Δημ. Φάμπας», σε επιμέλεια του χαράκτη Μπάμπη Δαραδήμου, οργάνωση και τεκμηρίωση υλικού Εύας Φάμπα και διοργάνωση υλοποίησης από τον ζωγράφο Τάκη Βαρελά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου