ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διαγωνισμός θεατρικού μονολόγου στον Βόλο

διαγωνισμός-θεατρικού-μονολόγου-στο-157054

Διαγωνισμός θεατρικού μονολόγου θα διοργανωθεί στον Βόλο

Προκηρύχθηκε ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής και Ερμηνείας Πρωτότυπου Μονολόγου επί σκηνής, που διοργανώνει η Ενωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Ο διαγωνισμός τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με πρωτοβουλία του υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αγγελου Συρίγου.

Το Τμήμα Θεάτρου της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, μετά από πρόταση της ΕΣΕ, θα συμμετάσχει στη διενέργεια του Πανελλήνιου Διαγωνισμού συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής της Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διοργανώνοντας προκριματική διαδικασία στον Βόλο.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι κάτοικοι του νομού, εφόσον ο Δήμος τους δεν συμμετέχει στη διοργάνωση.Για τις ανάγκες των προκριματικών, ορίσθηκε κριτική επιτροπή που απαρτίζεται από τους Στέλιο Χλιαρά ηθοποιό και θεατροπαιδαγωγό, Αλεξάνδρα Κουλούρη ηθοποιό και Σπύρο Μαβίδη ηθοποιό, πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου.

Οι προκριματικοί θα διοργανωθούν στο θέατρο Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας, 4 και 17 Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να καταθέσουν τις προτάσεις τους μέχρι και τις 4 Απριλίου στη διεύθυνση https://senariografoi.gr/gr/screenplays/screenplays-registration/, αναφέροντας οπωσδήποτε και τον τόπο διαμονής τους.

Για τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις, μπορούν να επικοινωνήσουν στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6932089819. Περισσότερες πληροφορίες και οι όροι συμμετοχής στον διαγωνισμό παρέχονται στην ιστοσελίδα της Ενωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη διεύθυνσηhttps://senariografoi.gr/gr/news/stories/i1389/.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου