ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εμμετρη δημιουργική πρόσκληση

εμμετρη-δημιουργική-πρόσκληση-147047

Πανελλήνιος διαγωνισμός ποίησης από τη Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία «Τέχνη»

Πανελλήνιο διαγωνισμό ποίησης με τίτλο «Κούρος Ευρωπού» προκηρύσσει η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία «Τέχνη» στο Κιλκίς, με τις συμμετοχές των ενδιαφερόμενων να γίνονται αποδεκτές μέχρι τις 24 Μαρτίου.

Οι ποιητικές συλλογές που θα σταλούν για τον διαγωνισμό πρέπει να είναι γραμμένες στην ελληνική γλώσσα, να μην έχουν εκδοθεί, ούτε να έχουν δημοσιευθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Να είναι δακτυλογραφημένες σε πέντε αντίτυπα ή να αποσταλούν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της «Τέχνης», [email protected].

Ποιήτριες και ποιητές που έλαβαν το α΄ βραβείο σε προηγούμενους διαγωνισμούς του ίδιου φορέα δεν ξαναβραβεύονται. Οι υποψήφιοι μπορούν να αποστείλουν τα έργα τους έως την 24η Μαρτίου στη διεύθυνση: ΤΕΧΝΗ Μ.Κ.Ε. ΚΙΛΚΙΣ, 25ης Μαρτίου 20, Κιλκίς, Τ.Κ. 611 00 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected] Κάθε συμμετοχή εκτός του συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου (η σφραγίδα ταχυδρομείου αποτελεί το αποδεικτικό στοιχείο) θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα γίνεται αποδεκτή.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο της «Τέχνης» 6946253961 καθώς και στα τηλέφωνα 6946595220 Σοφία Κεσίδου πρόεδρος και 6974514174 Δάφνη Παπαδοπούλου γενική γραμματέας της «Τέχνης».

Τα χρηματικά έπαθλα, που θα απονεμηθούν, αντιστοιχούν σε 500 ευρώ για το πρώτο βραβείο, 300 ευρώ για το δεύτερο και 200 ευρώ για το τρίτο βραβείο και θα συνοδεύονται από αγαλματίδιο, ομοίωμα του «Κούρου του Ευρωπού».

Επαινοι θα απονεμηθούν εφόσον η επιτροπή το κρίνει σκόπιμο. Η απονομή θα γίνει σε επίσημη τελετή κατά τη διάρκεια των «Ελευθερίων» της πόλης του Κιλκίς το Σάββατο 11 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου