ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Διάκριση στον εθελοντισμό

διάκριση-στον-εθελοντισμό-140778

Τιμητική διάκριση στην πρόεδρο του τοπικού τμήματος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε πρόσφατα στην απερχόμενη πρόεδρο του τοπικού τμήματος των Οδηγών, Ελένη Ψιμοπούλου, για την προσφορά της.

Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Βόλου για την ανάδειξη του νέου Τοπικού Συμβουλίου. Το νέο Τοπικό Συμβούλιο θα παραλάβει τη Διοίκηση την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Οταν οι εκλογές πλησίαζαν προς το τέλος, προσήρθαν η πρόεδρος του Τμήματος Ακίνητης Περιουσίας του ΣΕΟ Χρυσούλα Αθανασοπούλου – Βρόντου και ο Γραμματέας του ιδίου Τμήματος Κωνσταντίνος Βαϊτσαράς. Ηδη είχε προσέλθει από την Αθήνα η Εφορος Περιφέρειας Θεσσαλίας Βασιλεία Καραΐσκου, ενώ η πρώην Πρόεδρος του Τμήματος Ακίνητης Περιουσίας του ΣΕΟ Ειρήνη Παπαγεωργίου, έστειλε email, ότι για οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να παραστεί.

Με τη λήξη των εκλογών έλαβε το λόγο η πρόεδρος του Τμήματος Ακίνητης Περιουσίας Χρυσούλα Αθανασοπούλου – Βρόντου, η οποία εξήρε το έργο της τετράχρονης θητείας (2010 έως 2014) της Προέδρου του Τοπικού Τμήματος Βόλου του ΣΕΟ Ελένης Ψιμοπούλου. Οπως ανέφερε η ίδια «η Ελένη Ψιμοπούλου δούλεψε πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα των τεσσάρων ετών» και προσέφερε ότι «οι άνθρωποι που εργάζονται τόσο πολύ πρέπει να ανταμείβονται. Ηρθε, λοιπόν, γι’ αυτό το λόγο και την ευχαριστεί εκ μέρους όλων».

Στη συνέχεια, η πρόεδρος του Τμήματος Ακίνητης Περιουσίας Χρυσούλα Αθανασοπούλου – Βρόντου, εκπροσωπούσα και την πρώην πρόεδρο του ιδίου τμήματος Ειρήνη Παπαγεωργίου, η Περιφερειακή Εφορος Θεσσαλίας Βασιλεία

Καραΐσκου και ο Γραμματέας του Τμήματος Ακίνητης Περιουσίας Κωνσταντίνος Βαϊτσαράς προσέφεραν εκ μέρους του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, Τμήμα Ακίνητης Περιουσίας, στην πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος Βόλου, Ελένη Ψιμοπούλου Τιμητική Πλακέτα, η οποία γράφει: ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ.

Το Τμήμα Ακίνητης Περιουσίας του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εξέφρασε θερμές ευχαριστίες στην Ελένη Ψιμοπούλου, πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος Βόλου για τη συμβολή και τη συνεργασία της στην επίλυση θεμάτων Ακίνητης Περιουσίας στην περιοχή του Βόλου. 23 Ιουνίου 2014. Συγχρόνως της προσέφεραν μία ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα, στο καρτάκι της οποίας έγραφαν «Ελένη ευχαριστούμε και καλή δύναμη». Στο τέλος της εκδήλωσης βγήκαν αναμνηστικές φωτογραφίες, μια εκ των οποίων παραθέτουμε παραπάνω.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου