ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

79 χρόνια προσφοράς στον Πολιτισμό

79-χρόνια-προσφοράς-στον-πολιτισμό-138572

Έκοψε την πίτα της η Βολιώτικη Χορωδία

Σε ένα όμορφο μουσικό απογευματινό στο ξενοδοχείο «ΠΑΡΚ» την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016 η Βολιώτικη Χορωδία έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα με την ευλογία της τοπικής μας Εκκλησίας δια του αιδεσιμωτάτου π. Αποστόλου Θάνου, την παρουσία της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Βόλου Κυρίας Γεωργίας Μποντού-Τοκαλή και την συμμετοχή πλήθους μελών και φίλων της.

Χορωδιακά τραγούδια και ένα μουσικό πρόγραμμα από τον βιρτουόζο πιανίστα Νίκο Νέβρο πλαισίωσαν την εκδήλωση και δημιούργησαν μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Στην προσφώνησή του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χαράλαμπος Σκυργιάννης αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του 2015 και στους προγραμματισμούς για το 2016, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το ανέβασμα της οπερέτας του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Βαφτιστικός» και το 21ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Θρησκευτικής Μουσικής.

Ευχαρίστησε τους παριστάμενους και όλα τα αρωγά μέλη για την υποστήριξη που παρέχουν στην Βολιώτικη Χορωδία, τις 77 τοπικές επιχειρήσεις που ευγενώς προσέφεραν δώρα και προϊόντα για την εκδήλωση, την μαέστρο κα. Στάσα Τζάλλα και τους Χορωδούς, τις γυναίκες και τους άντρες που δίνουν τις ώρες τους, το υστέρημα και την ψυχή τους γι’ αυτό το 79χρονο Πολιτιστικό Σωματείο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου