ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για σολίστ και μονωδούς

για-σολίστ-και-μονωδούς-137523

Ενδιαφέρον εργαστήριο διοργανώνεται στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ δήμου Βόλου και το Δημοτικού Ωδείου Βόλου διοργανώνουν στις 19, 20 και 21 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Ωδείο Βόλου ένα πολύ ιδιαίτερο εργαστήριο για νέους μονωδούς, σολίστες και συνοδούς, δίνοντας έμφαση στην ακρόαση και στην προετοιμασία της. Εισηγητής στο εργαστήριο θα είναι ο καταξιωμένος και διεθνούς φήμης αρχιμουσικός Αναστάσιος Στρίκος.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε νέους μονωδούς, σολίστες οργάνων και συνοδούς που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους ή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, διαθέτουν άρτια τεχνική και βρίσκονται πλέον κοντά στη διαδικασία συμμετοχής σε ακροάσεις και διαγωνισμούς προκειμένου να διακριθούν και να εργασθούν. Κάθε μονωδός θα πρέπει να έχει προετοιμάσει τουλάχιστον τρεις αντιπροσωπευτικές άριες της επιλογής του από όπερα ή οπερέτα σε τρεις διαφορετικές γλώσσες εκ των οποίων η μία (ιταλική ή γερμανική) να προέρχεται κατά προτίμηση από μία όπερα του Μότσαρτ.

Το εργαστήριο θα έχει αρχικά μορφή εικονικής ακρόασης, ως εκ τούτου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσέλθουν όπως σε μια ακρόαση.

Το κόστος συμμετοχής είναι 30 ευρώ για τους ακροατές και 50 ευρώ για τους ενεργούς.

Η προθεσμία των δηλώσεων που μπορείτε να προμηθευτείτε από τη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου (Μεταμορφώσεως 1, τηλ: 2421036992) είναι μέχρι και 1 Φεβρουαρίου 2016.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεκινήσει και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου