ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στις 19 Σεπτεμβρίου έρχεται στο ΟΑΚΑ η εκκεντρική Lady Gaga

στις-19-σεπτεμβρίου-έρχεται-στο-οακα-η-ε-134691

Την εκκεντρική τραγουδίστρια Lady Gaga θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το ελληνικό κοινό, σε μια μοναδική συναυλία που θα παρουσιάσει η διάσημη καλλιτέχνης την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο (ΟΑΚΑ).

Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα αποτελεί έναν από τους πολλούς σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας της τραγουδίστριας με τίτλο: «Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop Ball».

Τα εισιτήρια Golden Standing (των 104,5 ευρώ) εξαντλήθηκαν, ενώ τα VIP φαίνεται ότι και αυτά θα εξαντληθούν σύντομα.

Η σκηνή που φιλοξενεί το show Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop ball, είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να φέρει τη Lady Gaga ακόμα πιο κοντά στους θαυμαστές της, ανεξάρτητα από το που θα κάθονται.

Οι διάδρομοι είναι κατασκευασμένοι από ημιδιαφανές υλικό που ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν μεταξύ τους τις μικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόμους αυτούς και επιπλέον μπορεί να παρακολουθεί το show και από μια εντελώς νέα οπτική γωνία.

Η παγκόσμια περιοδεία Lady Gaga’s artRAVE: the Artpop ball πραγματοποιείται με αφορμή το ήδη -πολλές φορές- πλατινένιο νέο άλμπουμ Artpop, το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδομάδα κυκλοφορίας του.

Τα δημοφιλή τραγούδια του νέου άλμπουμ θα εμπεριέχονται στο πρόγραμμα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί βεβαίως με τις παλιότερες μεγάλες επιτυχίες της.

Για την Αθήνα επιλέχθηκε μια από τις μεγαλύτερες και ιστορικότερες σκηνές διεθνώς, η ονομαζόμενη Fat Lady. Η επιβλητική «Χοντρή Κυρία» ταξιδεύει στην χώρα μας από τη Γερμανία με 14 νταλίκες και 30 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό να την συνοδεύουν, ενώ απαιτεί για το τελικό στήσιμο της έξι ημέρες. Στο παρελθόν έχει φιλοξενήσει πολλά μεγάλα show διάσημων καλλιτεχνών.

Η προπώληση συνεχίζεται στο Lavris.gr και στα καταστήματα Γερμανός. Πληροφορίες και τηλεφωνικές πωλήσεις στο 210 8938138.

Οι πόρτες για τη συναυλία ανοίγουν στις 18:30.

Newsroom ΔΟΛ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου