ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εντυπωσιακές εικόνες του Βόλου

εντυπωσιακές-εικόνες-του-βόλου-134224

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του πανελλήνιου διαγωνισμού φωτογραφίας με θέμα «I love Volos – Christmas Edition»

Αναδείχθηκαν οι καλύτερες φωτογραφίες με εικόνες της εορταστικής περιόδου, οι οποίες αποτυπώθηκαν με ένα κλικ και πολλή έμπνευση.

Το Τμήμα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βόλου διοργάνωσε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας με θέμα «I love Volos – Christmas Edition». Οι συμμετέχοντες διαγωνίσθηκαν με φωτογραφίες του εορταστικού στολισμού της πόλης από το Δήμο ή και ιδιώτες, καθώς και φωτογραφίες χριστουγεννιάτικων δράσεων και εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου σε ανοικτούς χώρους της πόλης.

Οι φωτογραφίες που κατατέθηκαν αξιολογήθηκαν από ειδική επιτροπή στην οποία μετείχαν: Χρύσα Δραντάκη προϊσταμένη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου – δρ. Κοινωνιολογίας της Τέχνης, Λέων Μουρτζούκος πρόεδρος της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου – δάσκαλος φωτογραφίας, Λευτέρης Πλαβός εκπαιδευτικός – αρχιτέκτονας.

Οι τρεις καλύτερες φωτογραφίες που διακρίθηκαν και στις οποίες θα απονεμηθούν βραβεία και έπαινοι είναι: Το 1ο βραβείο απονέμεται στον Τριαντάφυλλο Μπάρδα. Το 2ο βραβείο απονέμεται στον Μάριο Σταυρέλη. Το 3ο βραβείο απονέμεται στους Απόστολο Αλεξίου και Ελενα Καρούσου.

Επιπλέον, οι νικητές θα αποκτήσουν κάρτα ελευθέρας εισόδου σε όλες τις παραγωγές της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου για το χρονικό διάστημα από 30/11/2022 – 10/01/2023. Οι φωτογραφίες τους θα δημοσιευτούν στο έντυπο εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Βόλου και θα αναρτηθούν σε δράση ή έκθεση κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων του 2022. Επιπλέον, στους φωτογράφους που θα διακριθούν θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Πολιτισμού 2421082870.

Το 1ο βραβείο απονέμεται στον Τριαντάφυλλο Μπάρδα

Το 2ο βραβείο στον Μάριο Σταυρέλη

Το 3ο βραβείο στον Απόστολο Αλεξίου

Τρίτο βραβείο έλαβε και η φωτογραφία της Ελενας Καρούσου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου