ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βραδιά γεμάτη μουσική

βραδιά-γεμάτη-μουσική-119298

Δεκάδες συμπολίτες συμμετείχαν στην εκδήλωση γνωριμίας του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Βόλου, με το φιλόμουσο κοινό της περιοχής μας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα. Η εναρκτήρια εκδήλωση του Συλλόγου εξελίχθηκε σε μια υπέροχη βραδιά για όσους την έζησαν. Η προσέλευση μουσικόφιλων ήταν εντυπωσιακοί, οι μουσικές πινελιές που την χρωμάτισαν ήταν ποικιλόχρωμες «και γενικά πιστεύουμε πως ήταν μια εκδήλωση που σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές. Στην βραδιά, που φιλοξενήθηκε στο θρυλικό Καφέ Σαντάν, στον πολυχώρο Τσαλαπάτα, συμμετείχαν τα συγκροτήματα Old Friends, Jazz and Blues Times και Red Wine Band.

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Βόλου θα συνεχίσει τις προσπάθειες του για την υλοποίηση των σκοπών του και σε άλλα πεδία εκτός των εκδηλώσεων. Ενδεικτικά, μερικοί από τους σημαντικότερους σκοπούς του Συλλόγου, όπως προκύπτουν και από το καταστατικό του, είναι: η εξάπλωση και η προαγωγή της μουσικής παιδείας στην πόλη του Βόλου και την ευρύτερη περιοχή, σε όλες τις εκφάνσεις και τα ρεύματα της, η ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας, η συνεργασία καλλιτεχνών και μελετητών της τέχνης και η σύσφιξη των δεσμών φιλίας και συναδέλφωσης, η μελέτη και έρευνα της μουσικής, η ευαισθητοποίηση των πολιτών για συμμετοχή σε μουσικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και η διάσωση και διάδοση των μουσικών εθίμων, παραδόσεων και γενικά της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον σύλλογο είναι διαθέσιμες στο διαδικτυακό μπλογκ του συλλόγου στη διεύθυνση http://volosmusic.blogspot.gr ενώ στο facebook λειτουργεί η σελίδα του συλλόγου «Σύλλογος φίλων μουσικής Βόλου».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Γιάννη Τζαμτζή, επικοινωνώντας με το τηλέφωνο 6974021304 και τον Κώστα Ανέστη, στο τηλέφωνο 6977800499.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου