ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κοντά στην Κρητική παράδοση

κοντά-στην-κρητική-παράδοση-108103

Εκμάθηση Ελληνικών χορών από το «Αρκάδι» επί σειρά ετών

Ζωντανό κύτταρο πολιτισμού αποτελεί επί 95 χρόνια η Κρητική Αδελφότητα το «Αρκάδι» για την πόλη του Βόλου και της Ν. Ιωνίας, καθώς προάγει την Ελληνική παράδοση μέσα από τη διδασκαλία των γνήσιων κρητικών χορών και άλλων ελληνικών παραδοσιακών χορών και αποτελεί σημαντικό πόλο σύσφιξης σχέσεων των Κρητικών της περιοχής, αλλά και όσων κατοίκων ενδιαφέρονται να κρατήσουν ζωντανή την Ελληνική παράδοση μέσα από τη διδασκαλία και την πρακτική των λεβέντικων κρητικών χορών.

Κάθε χρόνο η οικογένεια του «Αρκαδίου» μεγαλώνει σημαντικά, συμμετέχει στο πολιτιστικό «γίγνεσθαι» της πόλης μας και της χώρας μας, αφού διοργανώνει όμορφες τοπικές εκδηλώσεις, αλλά και συμμετέχει με τους χορευτές της σε πανελλήνιες και διεθνείς εκδηλώσεις και δραστηριότητες.

Καλούνται λοιπόν οι Κρητικοί της πόλης μας και όχι μόνο, να έλθουν και να χορέψουν σε ένα όμορφο και χαρούμενο περιβάλλον, κρητικούς, αλλά και πανελλήνιους παραδοσιακούς χορούς.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή μετά τις 6.00 μ.μ ή πιθανόν άλλη μέρα μετά από συνεννόηση, σε μία ζεστή και όμορφη αίθουσα.

Έναρξη μαθημάτων και εγγραφές την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου στις 6.00 μ.μ, Μηλίνης με Δημητριάδος πλησίον Ζαχαροπλαστείου Τσουκάλη.

Πληροφορίες – Εγγραφές : Χρήστου Γιώργος, τηλ. 6978773107 κ. Καπαράκης Κωνσταντίνος, τηλ. 6976654011. Κλείνοντας, τα μέλη του «Αρκαδίου» καλούν «όλο τον κόσμο πού αγαπά την γνήσια Ελληνική Κρητική Παράδοση να έρθει στη συντροφιά μας, να πιει κρητική τσικουδιά και να διασκεδάσει χορεύοντας μαζί μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου