ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βιβλία για παιδιά που διαβάζονται ελεύθερα online

βιβλία-για-παιδιά-που-διαβάζονται-ελε-107066

Τρία ενδιαφέροντα βιβλία προτείνει το Πολιτιστικό Ιδρυμα Ομίλου Πειραιώς, για παιδιά που επιθυμούν να περνούν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους. «Μένουμε σπίτι» και διαβάζουμε αγαπημένα παραμύθια των Εκδόσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς ελεύθερα online σε pc, tablet και smartphone.

Το πρώτο βιβλίο που προτείνεται είναι «Το Κρυφτό» της Στέλλας Τσίγγου, σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας Μπρίνια. Μια βόλτα σ’ ένα μουσείο μπορεί να μην είναι απλώς μια βόλτα, αλλά μία συναρπαστική εμπειρία! Αρκεί να επιτρέψουμε στα εκθέματα να μας «μιλήσουν», όπως συνέβη στο μικρό αγόρι στο Κρυφτό.

«Η Κυκλαδένια» της Τζίνας Χατζηνικολάου, σε εικονογράφηση του Αριστείδη Τσινάρογλου αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία χιλιάδων χρόνων. Η Κυκλαδένια ζούσε σε έναν κυκλαδικό οικισμό, όταν ξαφνικά ένας καταστροφικός σεισμός την έριξε στον βυθό της θάλασσας. Θα μείνει εκεί, ανάμεσα σε ψάρια, κοχύλια και βότσαλα, μέχρι τη μέρα που μια παρέα παιδιών θα τη… συναντήσει!

«Το μικροσκοπικό βιβλίο που ήθελε να διαβαστεί», της Μαρίας Κλίνη, σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας Μπρίνια κρύβει συναρπαστικά μυστικά. Ενα μικροσκοπικό βιβλίο με μια λαχτάρα… Ποιά λαχτάρα; Μα, φυσικά να διαβαστεί! Θα τα καταφέρει άραγε να βρει τρόπο να μην είναι πλέον αόρατο; Το αγόρι με τα πράσινα γυαλιά θα μπορέσει να το βοηθήσει;

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου