ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα για «Μύγα Τσε Τσε»

πρεμιέρα-για-μύγα-τσε-τσε-1043657

Συνεχίζονται έως τη Δευτέρα οι παραστάσεις της «Θρυαλλίδας» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας

Η Θεατρική ομάδα Βόλου «Θρυαλλίδα» έκανε πρεμιέρα με την «Μύγα Τσε Τσε» μια κλασική φάρσα του Ρεϊ Κούνεϊ γραμμένη στα τέλη της δεκαετίας του ’80, που διασκεύασαν με το μοναδικό, προσωπικό τους τρόπο ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου. Η παράσταση θα συνεχίσει να ανεβαίνει στο «Θέατρο Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας» έως και τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου.

Tρία παράνομα ζευγάρια δίνουν ραντεβού στο ίδιο διαμέρισμα, την ίδια ώρα, την ίδια ημέρα. Οι πόρτες ανοιγοκλείνουν, αποκρύπτουν και αποκαλύπτουν διαδοχικώς μυστικά και ψέματα και δημιουργούν ένα κρεσέντο παρεξηγήσεων που οδηγεί τους εννιά χαρακτήρες- πιόνια του έργου στον παροξυσμό.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Γεωργία Κωστούλα, Ελευθερία Σαββάκη, Θωμάς Καραλόπουλος, Χριστίνα Γεωργίου, Στέφανος Λάππας, Ευάγγελος Κούργιας, Αντώνης Μπαζής, Αφροδίτη Ζωγράφου, Εβελίνα Μελαχροινάκη.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σπύρος Μαβίδης, σκηνικά-κουστούμια: Θρυαλλίδα, μουσική επιμέλεια: Στέφανος Λάππας, Ευάγγελος Κούργιας, ήχος-φώτα: Χριστίνα Εσερίδη-Νικολέτα Βαΐτση, επιμέλεια -φροντιστήριο: Έφη Παπαϊωάννου, φωτογραφίες: Νίκος Μαυρογιάννης – Πέρσα Λεφάκη.

Η «Θρυαλλίδα» δημιουργήθηκε έπειτα από την ανάγκη των μελών της να εκφραστούν μέσα από την τέχνη του θεάτρου!!!Από το 2007 έως σήμερα έχει παρουσιάσει στο κοινό με επιτυχία συνολικά 13παραγωγές:Ο φίλος μου ο Λευτεράκης, Ράφτης Κυριών, Μπαμπάδες με ρούμι, Υπάρχει και φιλότιμο, Το παιχνίδι της μοναξιάς, Ευτυχώς τρελάθηκα, Ράους, Σάρα η σαρανταποδαρούσα με τα 39 πόδια, Με δύναμη από την Κηφισιά,20 Αστικά Μονόπρακτα, Ο Αλφάφα, Ο Έβρος απέναντι, Ο κ.Αμιλκάρ.

Για το θεατρικό έργο «Ο Έβρος απέναντι» η ομάδα απέσπασε το 2017 στο 18ο τότε Φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου Ν.Ορεστιάδαςτο «Γκατζολάκι» όπως αποκαλείται χαρακτηριστικά τέσσερα βραβεία: 3ης καλύτερης παράστασης, Επαινο ερμηνείας α’ ανδρικού ρόλου, Βραβείο ερμηνείας β’ ανδρικού ρόλου και Βραβείο μουσικής επιμέλειας.

Info:

*Μέχρι και Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

*Ώρα έναρξης: παραστάσεων 21:00

*Γενική είσοδος:5€

*Προπώληση εισιτηρίων: Μία ώρα πριν την έναρξη της παράστασης στην είσοδο του θεάτρου.

*Τηλεφωνικές κρατήσεις:6947045057.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου