ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδήλωση στο Ορφανοτροφείο

εκδήλωση-στο-ορφανοτροφείο-103917

Το βιβλίο του κ. Νικολάου Δεληγεώργη με τίτλο «Η Λουλού – Ένα θαυμάσιο σκυλάκι» παρουσιάστηκε το περασμένο Σάββατο στο Ορφανοτροφείο Βόλου, στο κατάμεστο από παιδιά και ενήλικες θεατράκι του ιδρύματος.

Την εκδήλωση που συμπεριλαμβάνονταν στο πρόγραμμα «Δεληγεώργεια 2012» τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνάτιος, ο πρόεδρος του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Αφών Δεληγεώργη» κ. Ν. Δεληγεώργης με τη σύζυγό του αντιπρόεδρο κ. Σοφία Δεληγεώργη και η κ. Κασλά.

Αναφορά στο βιβλίο έκανε ο συγγραφέας κ. Ν. Δεληγεώργης και στη συνέχεια η φιλόλογος κ. Χ. Τζουμάκη παρουσίασε με γλαφυρότητα και ευαισθησία το βιβλίο, τονίζοντας τόσο το μήνυμά του για την αγάπη και τη φιλική συμπεριφορά που πρέπει να έχει ο άνθρωπος προς τα ζώα, όσο και για τις περιπέτειες της Λουλούς.

Η Διοίκηση του Ορφανοτροφείου εξέφρασε ευχαριστίες στον κ. Ν. Δεληγεώργη και τη σύζυγό του για την παρουσία τους στην εκδήλωση και για την προσφορά των βιβλίων που προσφέρθηκαν στα παιδιά και ζήτησαν να συμπεριληφθεί το Ορφανοτροφείο στον προγραμματισμό και άλλων δράσεων του «Κοινωφελούς Ιδρύματος Αφών Δεληγεώργη» που σήμερα ευεργετεί την πόλη του Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου