ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Απογείωσαν το κέφι

απογείωσαν-το-κέφι-10296

Στους ρυθμούς του πιο διάσημου δίδυμου, των DjsAdanaTwins, διασκέδασαν πεντακόσιοι περίπου θαυμαστές τους απ’ όλη την Ελλάδα, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο του Domotel Xenia Volou Yacht Club. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες που «έβαλαν φωτιά» στα dekcs, παίζοντας ασταμάτητα μουσική έως αργά το βράδυ, εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Βόλο, με πρωτοβουλία του Casa Profunda και με υποστηρικτές του το Θεσσαλικό ΙΕΚ Σχολές Γιάτσος και το Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volou.

Το διάσημο δίδυμο Dj’s Adana Twins μίλησε παράλληλα στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» για την κοινή πορεία και για τη μεγάλη βραδιά.


Οι Adana Twins που κατάγονται από το Αμβούργο, την προηγούμενη χρονιά κατέλαβαν πολύ υψηλές θέσεις σε όλα τα chart της deep house σκηνής, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των Beatport και Resident Advisor. Η επιτυχία τους με το EP “Everyday” τον Φεβρουάριο του 2012, τους απογείωσε με εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα έκαναν remix για τους Tiger Stripes, Ilves & Migiva, Viadrina and Kasper Bjoerke ενώ απασχόλησαν αρκετά τον παγκόσμιο τύπο της μουσικής ηλεκτρονικής σκηνής. Παρουσιαστήκαν επίσης στο διάσημο radio show tou Pete Tong, στο BBC RADIO 1, ως ένα από τα δεκατρία σημαντικότερα ονόματα διεθνώς, τα οποία είναι άξια προσοχής την χρονιά που διανύουμε.
Το πιο γνωστό δίδυμο στην deep house σκηνή αυτή τη στιγμή δηλώνουν ότι αυτό που τους ένωσε είναι το κοινό πάθος για τη μουσική : «Συναντηθήκαμε στο Πανεπιστήμιο και τα τελευταία 5,5 χρόνια ξεκινήσαμε μια κοινή πορεία παίζοντας μουσική σε διάφορα μέρη του κόσμου». Σύμφωνα με τους ίδιους το περιεχόμενο της μουσικής αλλάζει συνεχώς και είναι ανάλογο με τις προτιμήσεις του κόσμου: «Αισθανόμαστε τη μουσική, γινόμαστε «ένα». Ενώ μας εκμυστηρεύτηκαν ότι το αποκορύφωμα της φετινής περιοδείας τους ήταν στην Αγγλία, όπου το κοινό ήταν παθιασμένο.

. Οι επόμενοι σταθμοί τους είναι Βραζιλία, Κολομβία, Περού, Λίμα, Μεξικό. Το Θεσσαλικό ΙΕΚ Σχολές Γιάτσος στήριξε δυναμικά αυτή την προσπάθεια ως μοναδικός χορηγός. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Σπυριδούλα Ανδριανουπολίτη

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου