ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Δεύτερη πρόσκληση επαγγελματιών ηθοποιών

δεύτερη-πρόσκληση-επαγγελματιών-ηθο-1008071

Για να συμμετέχουν στις επόμενες παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου- Προθεσμία έως τις 26 Οκτωβρίου

Σε συνέχεια της προηγούμενης πρόσκλησης προς τους επαγγελματίες βολιώτες ηθοποιούς που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις μελλοντικές παραγωγές του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου και λαμβάνοντας υπόψη τη δυσκολία που πιθανόν προκλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή και ίσως εμπόδισε κάποιους να ενημερωθούν ή να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου προσκαλεί όσους Βολιώτες επαγγελματίες ηθοποιούς δεν έχουν ήδη αποστείλει το βιογραφικό τους στο προηγούμενο κάλεσμα να στείλουν τα βιογραφικά τους και δύο πρόσφατες φωτογραφίες έως και αύριο, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, ηλεκτρονικά στο e-mail [email protected] ή στο γραφείο του Τμήματος Θεάτρου της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Καραμπατζάκη – Αναπαύσεως, Τ.Κ. 38446 Βόλος, υπόψη Λ. Καραμανλάκη, τηλ. επικοινωνίας: 2421082870).

Οι φωτογραφίες (μία ολόσωμη και μία κοντινή προσώπου) και το βιογραφικό θα πρέπει να είναι ενσωματωμένα σε ένα αρχείο word ή pdf), με ΘΕΜΑ: «ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ 2023-2024».

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους για το διάστημα που μπορούν να βρίσκονται στον Βόλο για τη θεατρική περίοδο 2023-2024.

Μετά τη συγκέντρωση του συνόλου των βιογραφικών (όσων έχουν ήδη αποσταλεί και όσων θα αποσταλούν μετά τη δεύτερη πρόσκληση) θα γίνει επιλογή με βάση τις ανάγκες νέας παραγωγής που θα παρουσιαστεί την σεζόν 2023-2024.

Για τον σκοπό αυτό θα ακολουθήσει επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους ώστε να πραγματοποιηθεί άμεσα ακρόαση παρουσία σκηνοθέτη και συντελεστών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου