ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σήμερα οι MARQUIS στον Βόλο

σήμερα-οι-marquis-στον-βόλο-1001091

Η τετραμελής μπάντα για μία μουσική εμφάνιση στο Café Santan

Οι Marquis είναι έτοιμοι για την επανεμφάνιση τους στην ιστορική μουσική σκηνή του Cafe Santan, σήμερα το βράδυ.

Η τετραμελής μπάντα από τον Βόλο με βασικό στοιχείο τους την Grunge Rock υπόσχονται ένα βράδυ με πολλή μουσική, διασκευές και δικά τους κομμάτια. Από τις σημαντικές στιγμές της μπάντας είναι η εμφάνισή τους σε διαγωνισμό της ΕΡΤ «Με τις μπάντες» και η παρουσία τους στο Ertflix. Επίσης, επιλέχθηκαν στις 21 μπάντες από όλη την Ελλάδα και πήραν μέρος στον διαγωνισμό του Schoolwave Festival 2023 που έγινε τον Ιούλιο στον Πολυχώρο Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας.

Τα μέλη της μπάντας είναι: Βαγγέλης Κουκουσέλης – μπάσο, Γιώργος Γκόμας – κιθάρα, Χρήστος Κατσαούνης – τύμπανα και ο Νίκος Ξυφάρης – κιθάρα, φωνή. Δύο από τα μέλη είναι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Βόλου και είναι όλοι φοιτητές. Σπουδαστές του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καθώς και άλλων σχολών.

Έχουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε στο Café Santan (Εργατικού Κέντρου 12) σήμερα, Παρασκευή 6 Οκτωβρίου. Είσοδος από τις 9μ.μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου