ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Το 1ο Σιρκουΐ Βόλου την Κυριακή    

το-1ο-σιρκουΐ-βόλου-την-κυριακή-895764

Ο Ποδηλατικός Όμιλος Βόλος (ΠΟ ΒΟΛΟΣ) σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνει το 1ο ΣΙΡΚΟΥΪ ΒΟΛΟΥ «ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΟΛΙΚΑΚΗΣ», αγώνα ποδηλασίας δρόμου, στο αγώνισμα του criterium, στην περιοχή Πευκάκια Βόλου, μεθαύριο Κυριακή 19 Ιουνίου 2022.

Οι κατηγορίες που μπορούν να συμμετάσχουν είναι οι παρακάτω: Ανδρών, Εφήβων, Παμπαίδων, Μάστερς (Ανδρών). Στις παραπάνω κατηγορίες, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές που έχουν Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας 2022 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και προσκομίσουν την ατομική τους Κάρτα Υγείας.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

10:00 Άνδρες/Εφηβοι σε κοινή κατάταξη 42χλμ. (14 στροφές) 11:10 Παμπαίδες 18χλμ (6 στροφές)

11:50 Μάστερς 24χλμ (8 στροφές)

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Θα πραγματοποιηθούν τρεις αγώνες διαφορετικών κατηγοριών σε κυκλική διαδρομή δεξιόστροφη, πέριξ του πάρκου των Πευκακίων. Κοινό θα είναι το σημείο Εκκίνησης/Τερματισμού στην περιοχή Μπούρτζι και θα διατρέξει την οδό Πευκακίων, Ασκαλάμου, Ήρας, Μόμου, Γήπεδο Αργούς και επιστροφή στην Πευκακίων, σε συνολική απόσταση 3 χλμ.

Η διαδρομή θα επιτηρείται από κριτές εθελοντές, προκειμένου να υπάρχει ομαλή διεξαγωγή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου