ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Την Ανάβαση Δράκειας διοργανώνει η Νίκη Βόλου

την-ανάβαση-δράκειας-διοργανώνει-η-νί-865505

Ο Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ «Η ΝΙΚΗ» διοργανώνει ποδηλατικό αγώνα δρόμου-ανάβαση με μαζική εκκίνηση με την ονομασία: «ΑΝΑΒΑΣΗ ΔΡΑΚΕΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ». Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Αυγούστου.

Οι κατηγορίες αγωνιζομένων είναι οι εξής: έφηβοι, νεάνιδες, άνδρες, γυναίκες, μάστερς ανδρών-γυναικών και ΟΠΕΝ ανδρών-γυναικών.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΟΠ, και δίνει βαθμολογία στην ατομική και σωματειακή κατάταξη της ΕΟΠ.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Κυριακή 07/08/2022

  • 08:00 Λειτουργία Γραμματείας αγώνων στο ξενοδοχείο HOTEL VALIS RESORT & SPA
  • 10:00 Προεκκίνηση για όλες τις κατηγορίες μαζί. Στο σημείο εκκίνησης θα δοθεί εκκίνηση με διαφορά 10 λεπτών ανάμεσα σε Ανδρες-Γυναίκες-Μάστερς και Έφηβους-Νεάνιδες, αντίστοιχα και στο ΟΠΕΝ.

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί με τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής και εφόσον υπάρξουν συμπτύξεις κατηγοριών.

Διαδρομή/εκκίνηση-τερματισμός

Προεκκίνηση από την έξοδο του πάρκινγκ HOTEL VALIS RESORT & SPA, δεξιά στην οδό Δημοκρατίας και αμέσως μετά αριστερά στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, δεξιά στην οδό Δράκειας και συνέχεια στην οδό Παπανδρέου Ανδρέα προς Δράκεια. Στο πάρκινγκ του καταστήματος υδραυλικών ΔΗΜΤΣΑΣ θα δοθεί η εκκίνηση προς το χωριό της Δράκειας και από τον περιφερειακό προς Χάνια Πηλίου και ο τερματισμός θα γίνει στη διασταύρωση προς κατασκηνωτικό κέντρο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ». Απόσταση αγώνα με προεκκίνηση 18,7χλμ.

Όροι και δηλώσεις συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές κάτοχοι κάρτας υγείας αθλητή σε ισχύ και δελτίου Ε.Ο.Π. ή U.C.I. του έτους 2022 στις ανωτέρω κατηγορίες της Ε.Ο.Π. Τα σωματεία-μέλη της Ε.Ο.Π. συμμετέχουν με απεριόριστο αριθμό αθλητών.

Ειδικά για την κατηγορία SPORTIVE OPEN, δικαίωμα συμμετοχής έχουν γυναίκες και άνδρες άνω των 18 ετών που ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΟΠ, UCI, οι οποίοι απαραίτητα πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές υπεύθυνες δηλώσεις SPORTIVE OPEN.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 03/08/2022 αυστηρά στο mail: [email protected], συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα συμμετοχής που αντιστοιχεί για αθλητές με δελτίο και τις δηλώσεις των συμμετεχόντων στην κατηγορία SPORTIVE OPEN.

Η δήλωση συμμετοχής των σωματείων θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη σε όλα τα πεδία (με κεφαλαία γράμματα), σε ανοικτό αρχείο, άλλως δεν θα γίνεται δεκτή.

Προσοχή: Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνουν νέες εγγραφές

Σε όλες τις κατηγορίες αθλητών και της κατηγορίας SPORTIVE OPEN , το παράβολο συμμετοχής είναι 10 ευρώ, το οποίο θα καταβάλλεται συγκεντρωτικά από τους συλλόγους για τους αθλητές με δελτίο, αλλά και μεμονωμένα για κάθε συμμετέχοντα στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς της Δ.Ε. του ποδηλατικού τμήματος του συλλόγου της Νίκης Βόλου με IBAN: GR9801726100005610092990681 δικ. ΜΟΡΦΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ με αιτιολογία, αναγράφοντας το όνομα του σωματείου ή το όνομα του συμμετέχοντα. Το αποδεικτικό κατάθεσης θα αποστέλλεται ταυτόχρονα με την δήλωση συμμετοχής. Δεν μπορεί να γίνει πληρωμή στη γραμματεία του αγώνα. Με τα χρήματα του παράβολου θα καλυφθούν οι δαπάνες του αγώνα (ασφάλεια αγώνα, αγωνόδικος επιτροπή, ιατρός, ασθενοφόρο, κ.λ.π.).

Ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να ακολουθεί τις οδηγίες του διοργανωτή και η

συμπεριφορά του να είναι σύμφωνη με τους κανονισμούς που διέπουν ποδηλατικούς

αγώνες. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα αθλητικά ιδεώδη σε αντίστοιχες διοργανώσεις, η διοργανώτρια αρχή θα θέτει εκτός

αγώνα τον συμμετέχοντα.

Ο Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» δε φέρει καμία ευθύνη για κάθε ενδεχόμενο ατύχημα, για φθορά ή απώλεια αγωνιστικού υλικού, ενδυμάτων κλπ.

Γραμματεία αγώνα και τεχνικό συνέδριο

H Γραμματεία θα είναι ανοιχτή από τις 08:00 στην περιοχή του πάρκινγκ του ξενοδοχείου Hotel Valis Resort & Spa. Το τεχνικό συνέδριο θα γίνει στις 09:00 στο χώρο της γραμματείας. Η παρουσία των εκπροσώπων των ομάδων είναι υποχρεωτική.

Βραβεύσεις

Σε όλες τις κατηγορίες θα απονεμηθούν:

  • Κύπελλο για τον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας
  • Μετάλλιο (χρυσό, αργυρό, χάλκινο) για τους τρεις πρώτους νικητές-τριες των κατηγοριών.
  • Δίπλωμα για τους έξι πρώτους νικητές-τριες των κατηγοριών
  • Για την κατηγορία sportive open θα γίνουν οι παραπάνω βραβεύσεις χωριστά ανδρών-γυναικών για τις ηλικιακές κατηγορίες 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+ ετών.

Απονομές

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στην κάτω πλατεία της Δράκειας στις 13:00. Μετά τις απονομές, μέλη του Αναπτυξιακού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Η ΔΡΑΚΕΙΑ» θα προσφέρουν τοπικά εδέσματα.

Σε περίπτωση, που οι συνθήκες κατά της πανδημίας δεν το επιτρέπουν, θα υπάρξουν απονομές σε χώρο και χρόνο, που θα ανακοινωθεί από τους διοργανωτές.

Διευθυντής αγώνα θα είναι ο Σπυρίδων Μορφόπουλος, τηλ. επικοινωνίας: 6945 307109

email:[email protected].

Να σημειωθεί ότι με τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.

Η αφίσα του αγώνα

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου