ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Ξεχωριστή συμμετοχή από το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης

ξεχωριστή-συμμετοχή-από-το-τμήμα-ποδη-863556

Το τριήμερο 1-3 Ιουλίου 2022 μια ιδιαίτερη και μοναδική διοργάνωση, ο 3ος Αυθεντικός Μαραθώνιος κολύμβησης, πραγματοποιήθηκε με αγωνιστικές, πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στην παραλία στο Πευκί, με διοργανωτή τον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Τη διοργάνωση τίμησε με τη συμμετοχή του και το τμήμα ποδηλασίας της Νίκης Βόλου με πρωτοβουλία του εφόρου κ. Σπύρου Μορφόπουλου και του αθλητή Σπύρου Παναγιωτακόπουλου, πραγματοποιώντας ποδηλατοδρομία με σημείο εκκίνησης την Αργώ και τερματισμό στην αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης, το νότιο τμήμα του Τρικερίου.

Την αποστολή της ομάδας κολύμβησης των 20 αθλητών συνόδευσαν αρκετοί γονείς και ο έφορος του τμήματος κολύμβησης του συλλόγου, κ. Ιορδάνης Χατζηεφραιμίδης.

«Το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον δήμαρχο Ιστιαίας-Αιδηψού, Γιάννη Κοντζιά, για την πρόσκληση και υποστήριξη που παρείχε και επίσης στην ειδική συνεργάτη του δημάρχου κ. Λεμονιά Μουλά για την καθοριστική της συμμετοχή στην αρτιότητα και μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης. Ήταν τιμή μας να συμμετάσχουμε και αποτελεί δέσμευσή μας η υποστήριξη μας σε κάθε μελλοντική διοργάνωση», τονίζεται σε ανακοίνωση του τμήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου