ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Καταγγέλλει για πόλεμο την Ομοσπονδία ο Βολικάκης

καταγγέλλει-για-πόλεμο-την-ομοσπονδί-328511

Σε νέα καταγγελία εναντίον της ελληνικής ομοσπονδίας ποδηλασίας προχώρησε ο Χρήστος Βολικάκης. Λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο πρωταθλητής της ποδηλασίας πίστας δημοσίευσε επιστολή, στην οποία του ζητείται να παραδώσει το δωμάτιο που διατηρεί στο προπονητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά.

Το ίδιο έγγραφο κοινοποιείται στον αδερφό του, επίσης πρωταθλητή της ποδηλασίας, Ζαφείρη Βολικάκη.

Σε μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram, ο Χρήστος Βολικάκης κάνει λόγο για πόλεμο εναντίον του, ενώ χαρακτηρίζει κατάχρηση εξουσίας την απόφαση της Ομοσπονδίας. Συγκεκριμένα, ο Βολιώτης ποδηλάτης αναφέρει:
«Κύριοι της Ελληνικής Ομοσπονδία Ποδηλασίας – Hellenic Cycling Federation ειλικρινά δεν έχω λόγια, η συμπεριφορά σας και οι προθέσεις σας πλέον είναι ξεκάθαρες. Εάν το πρόβλημα σας είμαστε εμείς και θέλετε να μας κάνετε να σταματήσουμε την ενεργό δράση, τι να πω; Τουλάχιστον περίμενα καλύτερη αντιμετώπιση, γιατί πιστεύω πως κάτι έχουμε προσφέρει και εμείς σε αυτό το άθλημα και έχουμε κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες σε αντίθεση με εσάς κύριοι που το μόνο που κάνετε είναι κατάχρηση εξουσίας. Απλά λυπάμαι πολύ, συνεχίστε τον πόλεμό σας. Ο θεός είναι μεγάλος και βλέπει, ρόδα είναι και γυρίζει», έγραψε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου